Φαίη Σκορδά: Χτύπησε το τηλέφωνο της on air! Ποια η αντίδραση της;

Ποιος κάλεσε την παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Χτύπησε το τηλέφωνο της on air! Ποια η αντίδραση της;

Μια αμήχανη στιγμή είχε η Φαίη Σκορδά on air, καθώς χτύπησε το τηλέφωνο της την ώρα της εκπομπής. Ποιος κάλεσε την παρουσιάστρια και ποια η αντίδραση της στην κλήση που δέχτηκε, ενώ ήταν στον αέρα;

Το πρωί της Τρίτης πρόβλαν στο Πρωινό ένα βίντεο από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef.Μετά την ολοκλήρωση του αποσπάσματος που προβλήθηκε χτύπησε το κινητό της παρουσιάστριας και εκείνη το σήκωσε και μίλησε κανονικά στον αέρα.

Οι συνεργάτες της ξέσπασαν σε γέλια και προσπαθούσαν να μιλήσουν μεταξύ τους μέχρι να τελειώσει το τηλεφώνημα.

Ο Άρης Καβατζίκης την ρώτησε είναι από το σχολείο των παιδιών, ωστόσο η Φαίη Σκορδά δεν θέλησε να επεκταθεί περισσότερο, έκλεισε το τηλέφωνο και άλλαξε θέμα. Δείτε εδώ και το πρόσφατο ταξίδι που είχε με τον σύντροφο της

Πριν την αμηχανία που της έφερε το τηλέφωνο on air η Φαίη Σκορδά είχε ακόμη μια αμήχανη στιγμή on air όταν αναφέρθηκαν στον σύντροφο της

Καθαρά Δευτέρα σήμερα και η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της μπήκαν στην κουζίνα της εκπομπής, όπου με τον Βασίλη Καλίδη έφτιαξαν φαγητά για την σαρακοστή. Εκεί ήταν που πετάχτηκε μια... σπόντα για τον σύντροφο της Νίκο Ηλιόπουλο με αποτέλεσμα να επικρατήσει αμηχανία.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, η οποία της πάει πολύ. Έχει βρει τον έρωτα ξανά μετά το διαζύγιο της και προσπαθεί να κρατήσει την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να την προστατεύσει.

Η Φαίη Σκορδά μια φορά μόνο έχει μιλήσει για την προσωπική της ζωή και τη νέα της σχέση - την οποία θα δέιτε παρακάτω - και αυτή ήταν μπροστά στις κάμερες, με την αμηχανία επίσης να είναι εμφανής.

Σήμερα, στην εκπομπή ο Βασίλης Καλίδης, της πέταξε μια σπόντα την ώρα της μαγειρικής λέγοντας «Το έχεις κι εσύ δηλώσει πως ο άντρας που θα κερδίσει την καρδιά σου θα ξέρει να μαγειρεύει», όταν η παρουσιάστρια τους ανέφερε ότι «Είναι πολύ σημαντικό ένας άντρας να ξέρει να μαγειρεύει».

Η αμηχανία στον αέρα ήταν εμφανής με την ίδια να κόβει την συζήτηση και να προχωράει παρακάτω.

Να πούμε πως πριν από λίγες ημέρες, το ζευγάρι πραγματοποίησε ένα ρομαντικό ταξίδι και έχουμε φωτογραφίες από το αεροδρόμιο.