Δήμητρα Παπαδοπούλου: Έτσι αντέδρασε όταν η κουβέντα πήγε στον Μάρκο Σεφερλή!

Μιλούσε για την επιθεώρηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δήμητρα Παπαδοπούλου: Έτσι αντέδρασε όταν η κουβέντα πήγε στον Μάρκο Σεφερλή!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναϊς Νέγκα βρέθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρα η Δήμητρα Παπαδοπούλου, που μίλησε για πολλά και διάφορα! Η ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε στην επιθεώρηση στην Ελλάδα, αλλά φυσικά και στους 'Απαράδεκτους", μια σειρά που έχει αφήσει εποχή! Τι είπε όταν η κουβέντα πήγε στον Μάρκο Σεφερλή;

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, στην σπάνια συνέντευξη που έδωσε στην Αθηναϊς Νέγκα μίλησε για την σειρά "Οι Απαράδεκτοι" την οποία βλέπαμε μέσα από τον σταθμό του Mega, ενώ όταν η συζήτηση ήρθε στον Μάρκο Σεφερλή έδωσε μια απάντηση που θα συζητηθεί!

Ειδικότερα αναφορικά με τους "Απαράδεκτους" αλλά και γενικά για τις τηλεοπτικές παραγωγές που γίνονται στην Ελλάδα, η ίδια είπε στην Αθηναϊς Νέγκα:

"Οι Απαράδεκτοι προηγήθηκαν. Ακολούθησαν οι Friends. Αν έχω μια αντίδραση βαρεμάρας είναι επειδή είμαστε αντιγραφείς των Αμερικάνων και δεν έχουμε δικά μας πρωτογενή πράγματα. Είμαστε βαθιά κομπλεξικός λαός, με πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν δημιουργούμε κάτι από το μηδέν. Πρέπει να έχει πετύχει στην Αμερική, στην Αγγλία, στη Γαλλία και μετά θα πάμε να το ψωνίσουμε, σαν να μην εκτιμάμε τα ελληνικά προϊόντα που δημιουργούμε”! Δείτε και την φοβερή αποκάλυψη που έκανε για την σειρά "Οι Απαράδεκτοι" ο Ζαραλίκος. Μας άφησε άφωνους!

Όσο αναφορά την επιθεώρηση η Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε χαρακτηριστικά:

"Γράφω επιθεώρηση. Πάλι υπάρχει μια ελληνοβλάβη σε αυτήν εδώ την κίνηση με την έννοια ότι η επιθεώρηση είναι ένα είδος τελειωμένο, ανύπαρκτο στην Ελλάδα. Έχει έρθει το stand up, το οποίο είναι ένα είδος καθαρά αμερικάνικο και όλα τα παιδιά παίζουν stand up, τα οποία είναι και συμπαθέστατα και πηγαίνω και τα βλέπω. Είναι ένα είδος που πέθανε, χάθηκε. Έχω μια μεγάλη ελπίδα να γίνει μια ανάσταση του Λαζάρου και να ξαναγίνει αυτό το είδος, το οποίο είναι καθαρά ελληνικό, γεννήθηκε στην Ελλάδα”.

Και σε εκείνο το σημείο ήταν που ήρθε και η κουβέντα στον Μάρκο Σεφερλή!

Αυτή ήταν η αντίδραση της Δήμητρας Παπαδοπούλου όταν η κουβέντα πήγε στον Μάρκο Σεφερλή - Τι (δεν) είπε:

Στο σημείο αυτό, καθώς η ηθοποιός και σεναριογράφος μιλούσε για την επιθεώρηση, η Αθηναϊς Νέγκα της είπε ότι 'υπάρχει και ο Μάρκος Σεφερλής". Δείτε τι είπε - ή μάλλον δεν είπε - η Δήμητρα Παπαδοπούλου!

“Δεν θα μπω καθόλου σε αυτή την κουβέντα, είναι πολύ βαρετή. Δεν… Δεν θέλω να μπω καθόλου σε αυτή την κουβέντα, δεν θέλω να ονοματίσω. Λέω Έλληνες, ελληνικό προϊόν, επιθεώρηση… δεν θέλω να ονοματίσω. Θέλω να μιλάω με έννοιες, μπορώ” ήταν τα λόγια της.

Δείτε και ένα απόσπασμα, από την εκπομπή "Πρωινό", με τα όσα είπε στην Νέγκα η Παπαδοπούλου: