Έσπασε το τακούνι της Όπρα πάνω στην σκηνή - Βίντεο ντοκουμέντο από την πτώση της

Αυτό που έκανε μετά ήταν επικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έσπασε το τακούνι της Όπρα πάνω στην σκηνή - Βίντεο ντοκουμέντο από την πτώση της

Μπορεί να είναι μια από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες παγκοσμίως, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει και αυτή τις άτυχες στιγμές της. Η Όπρα Γουίνφρεϊ είχε ένα απρόοπτο στη σκηνή καθώς έσπασε το τακούνι της! Μάλιστα το βίντεο ντοκουμέντο από την πτώση της κάνει τώρα τον γύρο του διαδικτύου! Δείτε την επική αντίδρασή της!

Η Όπρα ήταν πάνω στην σκηνή δίνοντας την προγραμματισμένη ομιλία της στο πλαίσιο του «Oprah’s 2020 Vision: Your Life in Focus» όταν συνέβη το ατυχές περιστατικό. Την ώρα λοιπόν που η γνωστή παρουσιάστρια μιλούσε για την ισορροπία... έχασε την δική της! Ευτυχώς η 66χρονή αντέδρασε γρήγορα βάζοντας τα χέρια της και απέφυγε τα χειρότερα.

Όπως ήταν φυσικό στη θέα της Όπρα να πέφτει κάτω το κοινό σοκαρίστηκε, ωστόσο έδειξε για ακόμα μια φορά το πόσο την στηρίζει από το θερμό χειροκρότημα που της έδωσε μετά! Το καλύτερο απ'ολα ήταν η ανττίδραση της διάσημης παρουσιάστριας που μ ας έδειξε πως δεν "μασάει" από αυτά! Τι έκανε;

H Όπρα λοιπόν σηκώθηκε, απέδωσε το ατυχές περιστατικό στα λάθος παπούτσια - καθώς φόραγε ψηλοτάκουνα - και συνέχισε ξυπόλητη την ομιλία της στο Λος Άντζελες! Η όπρα όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά έκανε και αυτοσαρκασμό λέγοντας: "Σας ευχαριστώ πολύ! Είναι πολύ ωραίο να μιλάει κανείς για την ισορροπία και να πέφτει κάτω"!

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η φωτογραφία ντοκουμέντο από την πτώση της Όπρα - Τι ανέβασε μετά το περιστατικό με το τακούνι της που έσπασε πάνω στην σκηνή;

Την επόμενη ημέρα του ατυχήματος που είχε η Όπρα Γουίνφρεϊ θέλησε να διαβεβαιώσει τον κόσμο, που την αγαπά, πως είναι καλά, ενώ έδειξε και μια φωτογραφία με τα αποτελέσματα της πτώσης της.

Ειδικότερα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που φαίνεται το πόδι της δεμένο. Η ίδια έγραψε μεταξύ άλλων πως "ναι έπεσα στην σκηνή και τώρα έχω γίνει meme". Εκτός από την Όπρα πριν μερικές ημέρες και η Britney Spears είχε ένα ατύχημα, καθώς έσπασε το πόδι της. Δείτε το βίντεο!

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Όπρα.