Με «καινούργιο πρόσωπο» η Άννα Βίσση - Η φωτογραφία που ανέβασε

Θα τρομάξετε μόλις την δείτε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με «καινούργιο πρόσωπο» η Άννα Βίσση - Η φωτογραφία που ανέβασε

Θα πάθετε σοκ μόλις δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η Άννα Βίσση στην οποία μάλιστα εμφανίζεται με «καινούργιο πρόσωπο»! Το έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της στο Instagram με την οποία συνόδευσε το εν λόγω στιγμιότυπο και μείναμε άναυδοι.

Η τραγουδίστρια, με αφορμή της Απόκριες αποφάσισε να ντυθεί σε στιλ pank με την ονομασία... black heart όπως είπε η ίδια. Έβαψε το πρόσωπο της με μαύρες μπογιές και πραγματικά έμοιαζε αγνώριστη.

Η Άννα Βίσση πήρε μαύρο κραγιόν, έβαλε μαύρο περίγραμμα σε όλο το μάτι και ολοκλήρωσε την πολύ ιδιαίτερη μεταμφίεση με τα εξής hashtag: «.. @hotelermou #me #newface #role #lovedit #blackheart #greatnight #fun #musiciseverything» Πάντως η αλήθεια είναι πως το πρόσωπό της μοιάζει πλέον σαν... καινούργιο! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Έχετε δει και πως εμφανίστηκε όταν πήγε ο Νίκος Μουτσινάς να την δει στο Hotel Ερμού; Θα σας πέσει το σαγόνι

Πάντως έχει ίδιο πρόσωπο και με την κόρη της η Άννα Βίσση - Μοιάζει σαν δίδυμη με την Σοφία Καρβέλα

Μοιάζει αδιανόητο αλλά η Άννα Βίσση πλέον μοιάζει σαν δίδυμη με την κόρη της και έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που οι δυο τους έχουν ίδια μαλλιά! Είναι σαν δύο σταγόνες νερού και θα τρίβετε τα μάτια σας.

Φαίνεται πως το μήλο έχει πέσει κάτω από την μηλιά, και το στιλ κυλάει στο αίμα τους αφού η κόρη της και γνωστή στυλίστρια στη Νέα Υόρκη, Σοφία Καρβέλα, έχει κληρονομήσει την αισθητική της μητέρας της. Κάθε της εμφάνιση γίνεται αντικείμενο συζήτησης και η πιο πρόσφατη δεν αποτελεί εξαίρεση.

Πριν λίγες μέρες, η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να δει την κόρη και τα δύο της εγγόνια, το Νίκο και το Νέστορα, με άψογο look. Η Άννα Βίσση, έβαλε μια φόρμα σε πράσινο χρώμα συνδυασμένη με ένα περίτεχνο puffy jacket. Εμείς, είδαμε τις φωτογραφίες και κολλήσαμε κανονικά με τα μαλλιά τους, αφού είναι στην ίδια απόχρωση του ξανθού. Δείτε τις και πείτε μας, δεν είναι σαν δίδυμες; Να θυμίσουμε βέβαια, ότι η Σοφία είναι η μεγάλη της αδυναμία, αφού την είχε αποχαιρετίσει με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, το οποίο επίσης σας είχαμε γράψει....