Ρομαντικό τριήμερο για την Κατερίνα Καινούργιου - Η γλυκιά ανάρτηση με τον καλό της!

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρομαντικό τριήμερο για την Κατερίνα Καινούργιου - Η γλυκιά ανάρτηση με τον καλό της!

Ρομαντικά πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, όπως μαρτυρά και φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Δείτε το όμορφο στιγμιότυπο που μοιράστηκε στο Instagram.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να περάσει εκτός Αθηνών το τριήμερο, ανεβάζοντας μάλιστα και φωτογραφίες στο Instagram , χωρίς βέβαια να μαρτυρήσει ότι ήταν μαζί με τον καλό της. Ωστόσο ανέβασε ένα story που είπε πολλά!

Ειδικότερα η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε αυτές τις ημέρες στην Μύκονο, μαζί με τον καλό της Φίλιππο Τσακρίδη! Και ενώ είχε ανεβάσει μερικές φωτογραφίες με το ηλιοβασίλεμα και τις ομορφιές του νησιού, δεν μας είχε δείξει ακόμα ότι ήταν μαζί με τον σύντροφό της! Μια ανάρτηση ωστόσο που έκανε τα "μαρτύρησε" όλα!

Ειδικότερα η παρουσιάστρια ανέβασε ένα ως story μια φωτογραφία που φαίνονται τα χέρια τους! Η φωτογραφία είναι πολύ τρυφερή καθώς και οι δύο φοράνε μάρτη! Να πούμε βέβαια ότι δεν είναι το μόνο ζευγάρι της showbiz που είχε ένα ρομαντικό τριήμερο, καθώς και η Φαίη Σκορδά πέρασε μερικές όμορφες στιγμές το προηγούμενο σαββατοκύριακο.

Δείτε τα όμορφα στιγμιότυπα που ανέβασε στα social media

Μύκονος νησί Κατερίνα Καινούργιου

Μύκονος ηλιοβασίλεμα Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης μαρτάκια

Εκτός από την Κατερίνα Καινούργιου ένα ρομαντικό τριήμερο είχε πριν λίγο καιρό και ένα ακόμα ζευγάρι της showbiz - Η ανάρτηση που θα σε κάνει να.. ζηλέψεις!

Το ερωτευμένο ζευγάρι πριν ένα περίπου μήνα «ξέκλεψε» λίγο χρόνο και απόλαυσε τις διακοπές του. Μάλιστα, μέσα στο δωμάτιο που έμειναν έχουν και το δικό τους, προσωπικό τζάκι το οποίο θα ζηλέψετε. Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου!

Ελένη Χατζήδου - Ετεοκλής Παύλου

Μπορεί και οι δυο να έχουν ένα αυξημένο καθημερινό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκουν λίγο χρόνο να περάσουν μόνοι τους. Μετά τον ερχομό της κορούλας τους, στην οποία έχουν τεράστια αδυναμία οι υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί.

Οι δυό τους πήραν λοιπόν το αυτοκίνητο τους και πήγαν στην πανέμορφη Αράχωβα για να απολαύσουν και τα χιόνια.

Η Ελένη Χατζίδου μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και διάφορα στιγμιότυπα μαζί με τον σύζυγό της, αλλά και από το δωμάτιο που έμειναν με το οποίο πάθαμε πλάκα. Είχε δίπλα από το κρεβάτι τζάκι.

Ελένη Χατζήδου - Ετεοκλής Παύλου τηλεόραση

Ελένη Χατζήδου - Ετεοκλής Παύλου τζάκι Αράχωβα