Ο πατέρας της Μαριάννας μιλάει για το "ειδύλλιο" στο MasterChef

Τι αποκάλυψε για την κόρη του και τον Θεοχάρη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο πατέρας της Μαριάννας μιλάει για το

Ο πατέρας της Μαριάννας μιλάει για το "ειδύλλιο" της κόρης του με τον Θεοχάρη στο MasterChef! Ο ίδιος δεν δίστασε να τα αποκαλύψει όλα στην κάμερα και μα δώσει ένα τέλος σε όλα όσα ακούγονται.

Μιλώντας στην κάμερα του "Ευτυχείτε" ο Νίκος Πουλμέντης, πατέρας της Μαριάννας, μίλησε τόσο για την συμμετοχή της κόρης του στο σόου, όσο και για την σχέση της που έχει πολυσυζητηθεί.

Χαρακτηριστικά τόνισε για την σχέση τους, «Αυτό δεν το γνωρίζω και σαν μπαμπάς δεν θέλω να το σκέφτομαι», ενώ αποκάλυψε επίσης πως έχει ζητήσει από την κόρη του να δουλέψουν μαζί.

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο. Δείτε επίσης ένα μεγάλο spoiler για το MasterChef, που βγήκε πρόσφατα καθώς μάθαμε ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει απόψε!

Πριν τον πατέρα της Μαριάννας και την αποκάλυψη "ειδύλλιο" στο MasterChef δείτε και την αποκάλυψη της Μάγδας και το ποιον θέλει στον τελικό

Η Μάγδα Κοπαλίδου είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου". Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε για έναν παίκτη που την στεναχώρησε με την ψήφο του, ενώ αποκάλυψε και ποιος θέλει για τον μεγάλο τελικό!

Ειδικότερα η Μάγδα μιλώντας στην εκπομπή του Star είπε μεταξύ άλλων ότι:

“Είναι όμως ένα παιχνίδι και νομίζω πως θα δούμε και άλλα πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Στη δική μου περίπτωση, θεωρώ πως δεν έφταιγα για να πάρω τόσες ψήφους. Έφταιγαν αυτοί που είχαν την ασυλία. Μου πέρασε από το μυαλό, το εξέφρασα και σε κάποια άτομα, ότι ας ψηφιστούν αυτοί που είναι οι επόμενοι που είχαν περισσότερη άποψη στο μενού και στο στήσιμο. Αυτοί ήταν η Μαρία και ο Γιώργος, οι οποίοι όμως έδωσαν την ψυχή τους μέσα στην ομάδα. Προσπάθησαν πάρα πολύ και ότι πρότειναn, πέρασε από το φίλτρο του αρχηγού και του υπαρχηγού”.