Εξελίξεις στο σκάνδαλο με τις φωτογραφίες του νεκρού Κόμπι Μπράιαντ - Ποιοι εμπλέκονται;

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξελίξεις στο σκάνδαλο με τις φωτογραφίες του νεκρού Κόμπι Μπράιαντ - Ποιοι εμπλέκονται;

Εξελίξεις στην υπόθεση με τις φωτογραφίες από τα άψυχα σώματα του Κόμπι Μπράιαντ και των υπόλοιπων θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος. Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως που δείχνουν την εμπλοκή αξιωματούχων!

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ με την διαρροή φωτογραφιών, που είχαν τραβηχτεί μετά το φρικτό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή τόσο στο άσσο του μπάσκετ, όσο και σε επτά ακόμα ανθρώπους, ανάμεσά τους και η 13χρονη κόρη του μπασκετμπολίστα.

Τώρα νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας με την αστυνομία να γνωστοποιεί σήμερα (3/3) ότι οκτώ αξιωματούχοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο. Σύμφωνα με τον Σερίφη του Λος Άντζελες οι εικόνες - οι οποίες να πούμε ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει σε ΜΜΕ - σβήστηκαν, ενώ θα υπάρξουν και άλλες κυρώσεις, αφού ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

Οι Los Angeles Times σε δημοσίευμα τους είχαν αναφέρει ότι η διαρροή των φωτογραφιών έγινε μεταξύ αξιωματούχων της κυβέρνησης και την καταγγελία έκανε ανώνυμος πολίτης.

"Ο Σερίφης είναι πολύ ενοχλημένος από τη σκέψη ότι οι βουλευτές θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια τέτοια ανεύθυνη πράξη. Θα διεξαχθεί μια διεξοδική έρευνα από το τμήμα, με πρώτη προτεραιότητα την προστασία της αξιοπρέπειας και της ιδιωτικότητας των θυμάτων και των οικογενειών τους" ήταν η πρώτη δήλωση που είχε έρθει από το γραφείο του Σερίφη, όταν είχε γίνει γνωστή η είδηση για την διαρροή!

Έξαλλη η Βανέσα Μπράιαντ με το σκάνδαλο - Τι ανέφερε για την διαρροή των φωτογραφιών του νεκρού Κόμπι, για την οποία τώρα φέρονται να εμπλέκονται αξιωματούχοι;

Την έντονη αντίδραση της συζύγου του Κόμπι Μπράιαντ έφερε η είδηση που δημοσίευσαν οι Los Angeles Times

Ο δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η αστυνομία τους έχει διαβεβαιώσει ότι ερευνά το περιστατικό με τις φωτογραφίες, μετά και το δυστύχημα, οι οποίες αν και δεν κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωσης, έχουν διαρρεύσει σε κινητά.

"Θέλει να προστατέψει την αξιοπρέπεια όλων ων θυμάτων και των οικογενειών τους. Η αστυνομία μάς διαβεβαίωσε πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για να προστατευτεί η ιδιωτικότητα των οικογενειών και αυτές οι φωτογραφίες αποτελούν μια απερίγραπτη παραβίαση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, του σεβασμού και της ιδιωτικής ζωής. Ζητούμε την μεγαλύτερη δυνατή τιμωρία για αυτά τα άτομα και να βγουν στην επιφάνεια τα ονόματά τους, ώστε να μη διαδοθούν περαιτέρω αυτές οι φωτογραφίες", ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.