Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει πάθει "ανοσία" - Δείτε τι είπε!

Τι είπε για το "Just the 2 of us";

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει πάθει

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Μεσημέρι yes" και αναφέρθηκε, όπως ήταν φυσικό στη συμμετοχή της στο "Just the 2 of us"! Εκτός αυτού ωστόσο μίλησε και για τα κακά σχόλια κάνοντας λόγο για "ανοσία". Τι είπε η όμορφη παρουσιάστρια;

Ειδικότερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε αποκλειστικά, στην εκπομπή του Open, για το πως αποφάσισε να συμμετάσχει στο "Just The 2 Of Us" αλλά και για το τι συνέβη όταν πήγε για πρώτη φορά καλεσμένη στη Ναταλία Γερμανού.

Ακόμα η γλυκιά παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στα κακά σχόλια που έχει δεχθεί ανά καιρούς. "Έχω πάθει ανοσία με τα άσχημα σχόλια. Δύσκολα να με ταράξει κάτι" είπε χαρακτηριστικά. Και μιας και μιλάμε για το "Just the 2 of us" δείτε και το επικό τρέιλερ!

Δείτε και το σχετικό βίντεο

Δείτε με ποιόν θα είναι ταίρι στο "Just te 2 of us" η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που είπε ότι έχει "πάθει ανοσία"!

H παρουσιάστρια θα αφήσει για λίγο τον ρόλο της και θα πιάσει το μικρόφωνο να τραγουδήσει, και για αυτό ετοιμάζεται πυρετωδώς!

Πρόσφατα μάλιστα, η εκπομπή "Πρωινό" ανέφερε το πολυπόθητο όνομα του παρτενέρ της για το Just the 2 of us, που περίμεναν όλοι πως και πως.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα είπε η Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από την εκπομπή, o παρτενέρ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου θα είναι ο Χρήστος Ζωτιάδης, ο οποίος πρώτη φορά είχε εμφανιστεί στην τηλεόραση μέσα από την εκπομπή που παρουσίαζε τότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.