MasterChef: Και όμως το έκανε - Αντί να συνεχίσει το πιάτο του σηκώθηκε και πήγε σε συμπαίκτριά του

Έμειναν όλοι στο πλατό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Και όμως το έκανε - Αντί να συνεχίσει το πιάτο του σηκώθηκε και πήγε σε συμπαίκτριά του

Και όμως το έκανε! Αντί να συνεχίσει το πιάτο του σηκώθηκε και πήγε στον πάγκο συμπαίκτριάς του, με αποτέλεσμα να μείνουν όλοι με το στόμα ανοιχτό στο πλατό του MasterChef!

Ο λόγος για τον Δημοσθένη ο οποίος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Ηλιάνα, τη Φωτεινή και τον Τζόρνταν. Ωστόσο ενώ όλοι βρίσκονταν σε κρίσιμο σημείο, εκείνος μπερδεύτηκε με τον πάγκο την Ηλιάνα.

Με την αδρεναλίνη να χτυπά κόκκινο, ο ίδιος τα έχασε και για μερικά δεύτερα πριν καταλάβει τι του συμβαίνει, αντί να βρεθεί στον δικό του πάγκο και να συνεχίσει την συνταγή του, βρέθηκε αλλού. Αφού κατάλαβε τι του συνέβη, άρχισε να γελάει μαζί με τους υπόλοιπους.

Πριν το αστείο περιστατικό με τον παίκτη που σηκώθηκε και βρέθηκε στον πάγκο συμπαίκτριάς του, ανακοινώθηκε ο παίκτης που κέρδισε την χρυσή κάρτα στο MasterChef

Τα αίματα άναψαν στο MasterChef, μιας και αποκαλύφθηκε ποιος είναι ο παίκτης που κέρδισε την χρυσή κάρτα! Δεν θα πιστέψετε ποιος κατάφερε να πάρει την ασυλία απόψε. Τα τρία άτομα που διεκδικούσαν την κάρτα ήταν ο Διονύσης, ο Ηλίας και ο Ιωάννης.

Αν και τα πιάτα των παικτών ήταν τέλεια όπως τόνισαν οι κριτές, ένας ήταν αυτός που θα κατάφερνε να κερδίσει σήμερα, και αυτός ήταν ο Ιωάννης.

Αναμένεται ωστόσο αν θα την χρησιμοποιήσει όντως και πως, καθώς τα πράγματα συνεχίζουν και δυσκολεύουν στο παιχνίδι. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση των κριτών στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε επίσης ένα μεγάλο spoiler για το MasterChef, που βγήκε πρόσφατα καθώς μάθαμε ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει απόψε!