Ξύλινη και μίνιμαλ η τραπεζαρία της Ελένης Χατζίδου - Φωτογραφία από το σπίτι της με τον Ετεοκλή Παύλου

Η τελευταία τάση της διακόσμησης

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Ξύλινη και μίνιμαλ η τραπεζαρία της Ελένης Χατζίδου - Φωτογραφία από το σπίτι της με τον Ετεοκλή Παύλου

Είδαμε φωτογραφία μέσα από το σπίτι της Ελένης Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και η τραπεζαρία της μας τρέλανε! Ξύλινη και μίνιμαλ, μπορεί να σας φαίνεται απλή αλλά είναι η τελευταία τάση στην διακόσμηση. Αν είσαι σε φάση που αλλάζετε το σπίτι σας, συνεχίστε να διαβάζετε...

Εξάλλου αντίστοιχα έπιπλα μπορείτε να βρείτε σε αρκετά μαγαζιά, τα οποία και δεν είναι απαραίτητα ακριβά. Οι τάσεις του 2020 στην διακόσμηση θέλουν λιτές και «καθαρές» γραμμές, και η τραγουδίστρια τις έχει ακολουθήσει πιστά.

Η Ελένη Χατζίδου, δημοσίευσε φωτογραφία της μέσα από το σπίτι με τον Ετεοκλή και φυσικά το μάτι μας έπεσε πάνω στο υπέροχο τραπέζι. Όπως θα δείτε μάλιστα, είναι σε ανοιχτόχρωμο ξύλο και όχι στο κλασικό - μουντό καφέ. Εμείς, σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές ποιες τραπεζαρίες είναι hot trend και εδώ θα βρείτε την νούμερο ένα στα ΙΚΕΑ...

Αν πάλι έχετε ήδη παρόμοια σε ξύλο τότε μπράβο σας γιατί αν μη τι άλλο είστε ενημερωμένες! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Οι τάσεις που ακολουθούν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στην τραπεζαρία και το σπίτι τους

Μπορεί οι καρέκλες να θεωρούνται ξεπερασμένες στην τραπεζαρία, ωστόσο η νέα μόδα επιβάλλει να τις αντικαταστήσετε με άλλα αντίστοιχης χρήσης έπιπλα.

Για να καταλάβετε, λοιπόν, τι εννοούμε, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω ιδέες που θα φέρουν άλλον αέρα στην τραπεζαρίας σας.

Σκαμπό και πουφ

  • Πλαισιώστε το τραπέζι της τραπεζαρίας με όμορφα, απλά και λιτά σκαμπό ή πουφ για μια πιο μοντέρνα διακόσμηση. Καθώς, είναι σίγουρα πιο ξεχωριστά από τις απλές καρέκλες τραπεζαρίας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα πουφ είναι ξανά στη μόδα φέτος.

Παγκάκι

  • Αν είστε φαν της ρουστίκ διακόσμησης τότε η συγκεκριμένη ιδέα είναι ιδανική για εσάς. Αντικαταστήστε τις καρέκλες από την τραπεζαρία με ένα κομψό ξύλινο παγκάκι.

Καρέκλες γραφείου

  • Αν θέλετε να δώσετε στο χώρο έναν πιο αυστηρό και σοβαρό χαρακτήρα πλαισιώστε την τραπεζαρία σας με καρέκλες γραφείου σε διάφορα σχέδια και χρώματα.