Πανικός στα ΙΚΕΑ για την διαφανής τραπεζαρία τους - Είναι σε έκπτωση, 129 ευρώ κάτω

Η τελευταία λέξη της μόδας στην διακόσμηση

Πανικός στα ΙΚΕΑ για την διαφανής τραπεζαρία τους - Είναι σε έκπτωση, 129 ευρώ κάτω

Έχει προκληθεί σούπερ πανικός στα ΙΚΕΑ για την διαφανής τραπεζαρία τους! Πλέον είναι σε έκπτωση, 129 ευρώ κάτω και μένουν πολύ λίγα τεμάχια. Ίσα που την προλαβαίνεις μιας και είναι hot item σε όλα τα καταστήματα.

Αν είσαι σε φάση ανανέωσης του σπιτιού σου αλλά δεν θέλεις να ξοδέψεις μια περιουσία, έχουμε την λύση μαζί με τα ΙΚΕΑ. Βρήκαμε το top item για να αγοράσεις, που θα αλλάξει όλη την αύρα του χώρου σου. Αν δε, έχεις μικρό σπίτι, με αυτή την διαφανής τραπεζαρία, θα φαίνεται και λίγο πιο μεγάλο.

Την έχουν ρίξει 129 € κάτω, είναι σε έκπτωση και πλέον θα την βρεις στα 519,14 € από 648,94€. Μπορεί να είναι λίγο πιο pricy αλλά θα το έχεις για χρόνια, μιας και είναι σε ποιότητα ασύγκριτη. Ιδού η σχετική φωτογραφία:

ΙΚΕΑ διαφανής τραπεζαρία

Βρες το εδώ

Γιατί η διαφανής τραπεζαρία από τα ΙΚΕΑ είναι hot trend - Είτε σε έκπτωση 129 ευρώ κάτω είτε full price

Όσοι έχουν μικρά διαμερίσματα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το χώρο σωστά. Μια ιδιοφυής ιδέα για μικρά δωμάτια είναι τα διαφανή έπιπλα. Θα κάνουν το χώρο σας οπτικά μεγαλύτερο.

Θα έχετε ένα τραπέζι, αλλά δεν θα ξεχωρίζει στο χώρο επειδή θα μπορείτε να δείτε τα πάντα μέσα από αυτό. Ένας ακόμη λόγος για να τα επιλέξετε είναι επειδή φαίνονται κομψά και μοντέρνα. Ειδικά μια τραπεζαρία που είναι διαφανής, θα ταιριάξει τέλεια σε όλα τα σπίτια. Ακόμα και ένα μόνο έπιπλο να θυμάσαι ότι κάνει την διαφορά οπότε πάρε το ρίσκο και σίγουρα θα μας θυμηθείς! Δεν παίζει άλλωστε, να μην έχεις δει έστω και ένα έπιπλο με διαφάνεια αν αγαπάς την διακόσμηση. Αν πάλι σου αρέσει το χρώμα, δες αυτόν τον καναπέ από τα ΙΚΕΑ, δεν μοιάζει με κανέναν άλλον!

TAGS