Απογοήτευση για την Ελισάβετ - Η κίνηση Meghan και Harry που την στεναχώρησε

Τι έκανε αυτή την φορά το ζευγάρι;

Απογοήτευση για την Ελισάβετ - Η κίνηση Meghan και  Harry που την στεναχώρησε

Απογοητευμένη δηλώνει για ακόμη μια φορά η Βασίλισσα Ελισάβετ με τον εγγονό της Harry και την Meghan Markle. Μια κίνηση του ζευγαριού λίγο πριν φύγουν μόνιμα από το Buckingham για τον Καναδά, φαίνεται πως την στεναχώρησε.

Η Ελισάβετ ζήτησε από το ζευγάρι να επιστρέψει στο Λονδίνο αυτόν το μήνα, προκειμένου να παρευρεθούν όλοι μαζί στην ετήσια λειτουργία της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο. Αυτό το ταξίδι μάλιστα φαίνεται πως είναι και το τελευταίο τους στην Αγγλία τις βασιλικές τους υποχρεώσεις.

Ο Harry έφτασε την προηγούμενη εβδομάδα και έχει ήδη κάνει κάποιες εμφανίσεις, όμως η Meghan είναι ακόμη στο Βανκούβερ. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Sunday Times δεν θα πάρει μαζί της τον Archie στο ταξίδι αυτό με την Ελισάβετ να είναι απογοητευμένη, καθώς δεν βλέπει συχνά τον εγγονό της.

«Είναι πολύ λυπηρό που έχει δει ελάχιστα τον Archie και που εκείνος θα χάσει την ευκαιρία να μεγαλώσει μαζί με τα ξαδέρφια του και την ευρύτερη οικογένειά του», ανέφερε πηγή.

Την πρώτη τους συνάντηση να σημειώσουμε πως είχαν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά το Megxit στο παλάτι του Windsor. Στην δημοσιότητα βγήκαν τα πρώτα λόγια που αντάλλαξαν γιαγιά και εγγονός μετά το χάος που είχε δημιουργηθεί.

Απογοητευμένη η Ελισάβετ με την Meghan Markle και τον Harry- Τα σκληρά της λόγια

Ούτε η βασιλική οικογένεια δεν βρίσκει ησυχία με το "Megxit" - όπως αποκαλούν τα media την "έξοδο" της Μέγκαν Μάρκλ και του πρίγκιπα Χάρι από τα βασιλικά τους καθήκοντα - να φέρνει συνεχώς νέους πονοκεφάλους στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Και βασίλισσα να είσαι τα προβλήματα δεν τα γλυτώνεις, με τις πληροφορίες που έρχονται τώρα από τα ξένα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι η Ελισάβετ είναι δυσαρεστημένη με την αντίδραση του εγγονού της και της συζύγου του (σ.σ. της Μέγκαν και του Χάρι) για το "Royal Sussexs'.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται σύντομα να πουν 'αντίο" στο παλάτι και συγκεκριμένα στα βασιλικά τους καθήκοντα, αλλά και χρήματα καθώς μέρος της απόφασής τους ήταν να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά. Αυτό βέβαια έχει ανοίξει και μια μεγάλη κουβέντα για το πως αποκτούν χρήματα οι "roylas", αλλά φυσικά έχει εγείρει και το ερώτημα του πως θα βγάλουν χρήματα η Μέγκαν και Χάρι, ο οποίος μάλιστα να πούμε ότι σε πρόσφατη εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε ζήτησε να τον αποκαλούν μόνο με το μικρό του (σ.σ Χάρι) και όχι με κάποιον από τους τίτλους ευγενείας (βλ. your highness κλπ).

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο

Και κάπου εδώ η βασίλισσα Ελισάβετ έσκασε την "βόμβα"! Ποια ήταν αυτή; Φυσικά ότι το ζευγάρι δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ως trademark τον τίτλο "Royal Sussexs" η και το "royal". Να πούμε εδώ ότι η Μέγκαν και ο Χάρι έχουν σελίδα στο Ινσταγκραμ με το εν λόγω όνομα, ενώ οι πληροφορίες θέλουν να σχεδίαζαν να το κατοχυρώσουν ως εμπορικό σήμα.

Η εν λόγω κίνηση έφερε την αντίδραση των Μέγκαν και Χάρι οι οποίοι σε δήλωσή τους ανέφεραν ότι:

"Ενώ δεν υπάρχει καμία δικαιοδοσία από τον Μονάρχη ή την Προεδρία της Κυβέρνησης σχετικά με τη χρήση της λέξης ‘Royal’ στο εξωτερικό, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δε σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τον όρο ‘Sussex Royal’ ή κάποια μορφή της λέξης ‘Royal’ σε οποιοδήποτε έδαφος (είτε μέσα στο Ηνωμένο Βασίλειο είτε όχι) όταν γίνει η μετάβαση την άνοιξη του 2020". Και κάπου εδώ ήρθε η και η νέα αντίδραση της βασίλισσας που δεν είδε και με πολύ καλό μάτι τα όσα ανέφεραν!