Από το GNTM στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα - Αυτό είναι το πρόσωπο «φωτιά»

Αποκάλυψη τώρα!

Από το GNTM στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα - Αυτό είναι το πρόσωπο «φωτιά»

Αυτό είναι το πρόσωπο «φωτιά» που βρέθηκε από το GNTM στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα! Δεν πάει το μυαλό σας ποια εντοπίσαμε στο νέο της βίντεο κλιπ! Πολλοί την είδαν αλλά... σχεδόν κανείς δεν την παρατήρησε αφού μοιάζει με μια άλλη.

Άλλωστε το βίντεο κλιπ είναι διεθνών προδιαγραφών και έχει ήδη σαρώσει σε views και σχόλια, αν και κυκλοφόρησε μόλις χτες! Η τραγουδίστρια, έκανε επιστροφή βόμβα με νέο single και επέλεξε να έχει δίπλα της όχι ένα, αλλά δύο πρόσωπα φωτιά που ξεχωρίσαμε όλοι στο GNTM.

Ο λόγος για την Ιωάννα Δεσύλλα, που αν και δεν κέρδισε το παιχνίδι διαγράφει μια λαμπρή πορεία στον χώρο της μόδας, με σημαντικές συνεργασίες εντός και εκτός Ελλάδος, αλλά και την Αγάπη Ολαγκμπέγκι!

Λίγα λόγια για το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα

Το «YAYO», σε μουσική Claydee Lupa και Ελένης Φουρέιρα και στίχους Andy Nicolas, Claydee Lupa, Ελένης Φουρέιρα και Kareem Kalokoh, συνεχίζει το σερί των επιτυχιών της «βασίλισσας» της ελληνικής pop. Εμείς άλλωστε, από χτες σας είχαμε γράψει όλες τις λεπτομέρειες για το τραγούδι της. Αυτή βέβαια, είναι η 10τη (περίπου) σερί επιτυχία της σε διεθνές στάδιο και ένα είναι σίγουρο για την Ελένη: Μετά την συμμετοχή της στη Eurovision είδε τεράστια επιτυχία και από πολλούς θεωρείται «Hot πρόσωπο της Ευρώπης».

Δείτε το βίντεο κλιπ που πρωταγωνιστούν όχι ένα, αλλά δύο πρόσωπα φωτιά του GNTM:

Τις εντοπίσατε ή όχι ακόμα; Έχουν μεταμορφωθεί και πολλοί δυσκολεύονται! Να σημειώσουμε ωστόσο, πως πριν από λίγες ημέρες ακόμη μια ευτυχία της χτύπησε την πόρτα. Έγινε ξανά θεία καθώς η αδελφή της έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι. Η τρυφερή ανάρτηση της.