Γνωστή μανούλα της showbiz άλλαξε την πάνα του μωρού της μέσα σε κατάστημα

Δείτε την ανάρτησή της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γνωστή μανούλα της showbiz άλλαξε την πάνα του μωρού της μέσα σε κατάστημα

Είναι γνωστό μοντέλο και πλέον μια χαρούμενη μανούλα καθώς έχει φέρει στον κόσμο το πρώτο μωράκι της. Μάλιστα η γνωστή μαμά της shwobiz ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία την βλέπουμε να αλλάζει την πάνα του παιδιού μέσα σε ένα κατάστημα!

Ο λόγος για το γνωστό plus size μοντέλο Asley Graham, που έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το μωράκι της που ήρθε πρόσφατα στον κόσμο. Να πούμε ότι το γνωστό μοντέλο μοιράζεται αρκετές πτυχές της μητρότητας, μέσα από το Instagram. Έτσι έκανε και αυτή τη φορά, καθώς ανέβασε την φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω.

Όπως θα δείτε στην ανάρτηση η Ashley Graham άλλαξε την πάνα του μωρού - το οποίο να πούμε πως είναι αγοράκι - μέσα στο σούπερ μάρκετ, με την ίδια να αναφέρει στην ανάρτησή της ότι ευτυχώς είχε θυμηθεί να φέρει μαζί της την τσάντα με τις αλλαξιές! Δείτε και ποια γνωστή κυρία της ελληνικής showbiz ανέβασε φωτογραφία με το μωράκι της. Έριξε το Instagram!

Η Asley Graham, που είναι πλέον μια ευτυχισμένη μανούλα, εκτός από το στιγμιότυπο που αλλάζει πάνα στο μωράκι της μας είχε δείξει και τις ραγάδες της, μετά την γέννα!

Η Asley Graham, όπως είπαμε έχει μοιραστεί αρκετές στιγμές από την εγκυμοσύνη της, αλλά και από την μητρότητα στα social media, ενώ εμψύχωσε και όλες τις μανούλες ανεβάζοντας και μιας φωτογραφία με τις ραγάδες της, μετά την γέννα!

Το plus size μοντέλο, έγραψε μάλιστα στην λεζάντα της εικόνας«Το ίδιο εγώ! Τίποτα καινούργιο».

Δείτε και την χαρακτηριστική φωτογραφία που είχε ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: