Το αποκάλυψε ο Πασχαλίδης! - Πότε κυκλοφορεί η τελευταία ηχογράφηση του Θάνου Μικρούτσικου;

Τι είπε ο τραγουδοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το αποκάλυψε ο Πασχαλίδης! - Πότε κυκλοφορεί η τελευταία ηχογράφηση του Θάνου Μικρούτσικου;

Ο Μίλτος Πασχαλίδης μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ "Σημείο Συνάντησης" αποκαλύπτοντας για τον νέο του δίσκο ότι θα περιλαμβάνει και δύο ηχογραφήσεις του Θάνου Μικρούτσικου! Διαβάστε όσα είπε ο τραγουδοποιός!

Ο Μίλτος Πασχαλίδης ήταν ένας από τους καλεσμένους της εκπομπής της ΕΡΤ, που μαζί με τον ηθοποιό Πάνο Βλάχο - που ήταν επίσης καλεσμένος - μίλησαν για τo πως γνωρίστηκαν, την φιλία τους αλλά και την μουσική.

Να πούμε ότι στη συγκεκριμένη εκπομπή δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητάνε μεταξύ τους, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Ο τραγουδοποιός αναφέρθηκε όπως ήταν φυσικό και στον νέο νέο δίσκο που ετοιμάζει.

Φοίβος Δεληβοριάς, Οδυσσέας Ιωάννου και Γιώργος Νταλάρας είναι μόνο μερικοί από αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε ο Μίλτος Πασχαλίδης για να δημιουργήσει τον νέο του δίσκο.

Τι αποκάλυψε ο Πασχαλίδης για την τελευταία ηχογράφηση του Θάνου Μικρουτσικού - Πότε θα είναι σε κυκλοφορία;

Όπως είπε ο γνωστός καλλιτέχνης στον νέο του δίσκο θα περιλαμβάνονται και δύο τραγούδια - δημιουργίες του Θάνου Μικρούτσικου, που έφυγε από τη ζωή νικημένος από καρκίνο τον Δεκέμβρη του 2019. Να πούμε ότι όταν ο μεγάλος τραγουδοποιός έφυγε από την ζωή η κόρη του είχε κάνει μια ανάρτηση που συγκλόνισε!

"Έχω και τα δύο τελευταία τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου πριν φύγει, το ένα το λέμε ντουέτο. Αυτό είναι λίγο δύσκολο συναισθηματικά, αλλά ο Θάνος θα ήθελε να πηγαίνουμε μπροστά και να γελάμε. Ούτε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ούτε ο Θάνος Μικρούτσικος, θα ήθελαν μεμψιμοιρίες και τέτοια" είπε χαρακτηριστικά ο Μίλτος Πασχαλίδης μιλώντας με τον Πάνο Βλάχο στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Δείτε τα όσα είπε για τον δίσκο που ετοιμάζει - Πότε κυκλοφορεί;