Θάνος Μικρούτσικος: Η σπαρακτική ανάρτηση της κόρης του μετά το θάνατο του πατέρα της!

Τα είπε όλα χωρίς να γράψει τίποτα!

Θάνος Μικρούτσικος: Η σπαρακτική ανάρτηση της κόρης του μετά το θάνατο του πατέρα της!

Ο Θάνος Μικρούτσικος "έφυγε" από τη ζωή πριν από λίγες μέρες και η κόρη του έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Έστειλε ένα μήνυμα μετά το θάνατο του αγαπημένου της πατέρα.

Η Κωνσταντίνα είναι η κόρη του αδικοχαμένου συνθέτη, από τον πρώτο του γάμο με την Ειρήνη Ιγγλέση. Θέλοντας να τιμήσει το θάνατο του πατέρα της, η Κωνσταντίνα δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία μαζί του.

Στη φωτογραφία και οι δύο χαμογελούν, ενώ η κοπέλα αποφάσισε να μην προσθέσει καμία λεζάντα, μιας και μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις!

Θυμίζουμε πως μόλις πριν από λίγες ώρες και ο αδερφός του Θάνου Μικρούτσικου, Ανδρέας, εισήχθη στην εντατική.

Κηδεία Θάνου Μικρούτσικου: «Έσπασαν» η σύζυγος και η κόρη του! «Αγάπη μου, σου ζητώ συγνώμη που...»

«Έσπασαν» η σύζυγος και η κόρη του Θάνου Μικρούτσικου στην κηδεία του και η Μαρία Παπαγιάννη είπε μεταξύ άλλων: «Αγάπη μου, σου ζητώ συγνώμη που... λύγισα»!

Στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών τελέστηκε η πολιτική κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου, ο οποίος «έφυγε» απο την ζωή το βράδυ του Σαββάτου μετά από «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τον «αποχαιρέτησαν» με συγκινητικά λόγια και τρεμάμενες φωνές. Τραγικές φιγούρες ωστόσο στην τελετή ήταν η σύζυγός του, Μαρία Παπαγιάννη και η κόρη του.

Η Μαρία Παπαγιάννη είπε χαρακτηριστικά:

«Αγάπη μου δεν ξέρω αν γιατρέψω ποτέ την ψυχή μου. Ξέρω όμως ότι με εμβολίασες με τη χαρά της ζωής και της δημιουργίας. Αντίδοτο σε κάθε μιζέρια, κάθε μικρότητα. Αγάπη μου, σου ζητώ συγνώμη που λύγισα και ευχήθηκα να γίνει αετός, να πετάξεις και το μόνο που σου υπόσχομαι ότι πάντα θα πορεύομαι στο δρόμο σου. Θα ονειρεύομαι ότι θα πετάξω και θα σε φθάσω αγάπη μου».

Η κόρη του μουσικοσυνθέτη, Αλεξάνδρα «ράγισε» καρδιές όταν απευθύνθηκε με λέξεις γεμάτες συμβολισμούς στον πατέρα της.

«Μπαμπά, καπετάνιε… Εσύ μπαμπά που μίλαγες για τους σεισμούς που μέλλονται για να έρθουν. Εσύ μπαμπά μου είσαι και θα παραμείνεις ο μεγαλύτερος σεισμός από όλους. Και αν αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, κάπου στο Σταυρό του Νότου κράτησε μου ζεστό το πιάνο για όταν ξανασυναντηθούμε. Σε αγαπάω»!