Πάνος Ιωαννίδης: Η απίστευτη αποκάλυψη για τα ζευγάρια του MasterChef - «Τους έχουμε καταλάβει και τους...»

Τι είπε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάνος Ιωαννίδης: Η απίστευτη αποκάλυψη για τα ζευγάρια του MasterChef - «Τους έχουμε καταλάβει και τους...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο ένας εκ των τριών κριτών του MasterChef. Ο σεφ μεταξύ άλλων έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για τα ζευγαράκια στο παιχνίδι λέγοντας «Τους έχουμε καταλάβει και τους τρολάρουμε».

Ο Πάνος Ιωαννίδης, παραδέχτηκε πως έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε παίκτες, σχέσεις παραπάνω από φιλικές κάτι που έχει γίνει αντιληπτό μέσα στο σπίτι αλλά και στο πλατό.

«Δεν παρακολουθώ τον ανταγωνισμό. Με το ζόρι καταφέρνω να δω το MasterChef στις επαναλήψεις. Τo MasterChef είναι ένα μαγειρικό ριάλιτι. Εννοείται έχουν δημιουργηθεί σχέσεις μέσα στο σπίτι. Και εντός εισαγωγικών τους τρολάρουμε. Έχω ξεχωρίσει 3-4 παίκτες που πιστεύω πως θα φτάσουν στην τετράδα» τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ωστόσο, το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef τα είχε όλα. Αυτό ωστόσο είναι το πρόσωπο που αποχώρησε σήμερα! Δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με το πιάτο του, με αποτέλεσμα να φύγει από το σπίτι και να πει αντίο στο όνειρό του!

Masterchef: Η σκληρή κριτή του Πάνου Ιωαννίδη σε παίκτη

Μια σκληρή κριτική ακούσαμε να κάνει σήμερα ο Πάνος Ιωαννίδης σε παίκτη του Masterchef. «Αν σε μια κουζίνα κουνήσεις το δάχτυλο στο σεφ τι γίνεται;», του είπε μεταξύ άλλων στο σημερινό και τελευταίο bootcamp για το φετινό παιχνίδι.

Ο σεφ δεν είχε ξεχάσει τη χειρονομία που του είχε κάνει ο Σταύρος στην οντισιόν και στην τρίτη και τελευταία μέρα του bootcamp, όπου κρινόντουσαν οι τελευταίες ποδιές των κριτών, αποφάσισε να του δώσει ένα καλό «μάθημα» για την συμπεριφορά του.

«Αν σε μια κουζίνα κουνήσεις το δάχτυλο στο σεφ τι γίνεται μετά; Το μενού θα έχει finger food. Η ταπεινότητα είναι μεγάλη αρετή», είπε με έντονο ύφος ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο Σταύρος μιλώντας στις κάμερες δήλωσε: «Δεν ήξερα τι να απαντήσω εκείνη τη στιγμή, αγχώθηκα γιατί λέω “τώρα δεν του άρεσε το πιάτο μου και την λέει για τον χαρακτήρα μου;”. Στην Κύπρο κάτω με τα παιδιά που κάνω παρέα όλοι θα πουν ότι δεν είμαι και ο πιο ταπεινός άνθρωπος. Αλλά έτσι μου αρέσει, έτσι γουστάρω. Εννοείται πάντα με μέτρο αλλά νομίζω το απέδειξα σήμερα».

Δείτε εδώ πριν βγει στην τηλεόραση το πρώτο πρόσωπο που φεύγει από το σπίτι.

Masterchef