Φοβάται τον κορωνοϊό η Βασίλισσα Ελισάβετ - Δεν φαντάζεστε τι φόρεσε σε απονομή μεταλλείων

Εν μέσω προειδοποιήσεων σχετικά με την εξάπλωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φοβάται τον κορωνοϊό η Βασίλισσα Ελισάβετ - Δεν φαντάζεστε τι φόρεσε σε απονομή μεταλλείων

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Βασίλισσα Ελισάβετ πρέπει να φοβάται τον κορωνοϊό. Η ίδια έχει πάρει τα μέτρα της και δεν φαντάζεστε τι φόρεσε σε απονομή μεταλλείων στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Συγκεκριμένα, η 93χρονη εμφανίστηκε φορώντας γάντια, για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε αυτή την τελετή το 1952, εν μέσω προειδοποιήσεων σχετικά με την εξάπλωση του ιού και τον θανατηφόρο κίνδυνο που διατρέχουν όσοι είναι πάνω από 80 ετών.

Η απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ να καλύψει τα χέρια της με γάντια, ήρθε καθώς η βρετανική κυβέρνηση προειδοποίησε ότι το ποσοστό θνησιμότητας για τους μολυσμένους ανθρώπους είναι αυξημένο μεταξύ των ηλικιωμένων.

Η ίδια φοράει συχνά γάντια όταν συναντά το κοινό σε εκδηλώσεις ή πάρτι στον κήπο, αλλά όχι σε τελετές απονομής μεταλλείων.

Βασίλισσα Ελισάβετ υγεία

Κορωνοϊός Μεγάλη Βρετανία

Συναγερμός έχει σημάνει στο Μπάκιγχαμ καθώς τέσσερα ύποπτα κρούσματα Κορωναϊού έχουν βρεθεί στο σχολείο των παιδιών Γούλιαμ και Κέιτ. Τα παιδιά που θεωρούνται ύποπτοι φορείς της νόσου έχουν απομονωθεί στο σπίτι τους.

Αγωνία για την Kate Middleton και την Βασίλισσα Ελισάβετ - Εξετάζουν συμμαθητές των παιδιών της για κορωνοϊό

Αγωνία και για την βασιλική οικογένεια, με συμμαθητές των παιδιών της Kate Middleton και του πρίγκιπα William εξετάζονται τώρα για το αν έχουν κορωνοϊό. Έχουν απομονωθεί ήδη ορισμένοι συμμαθητές του πρίγκιπα George και της πριγκίπισσας Chralotte.

Το σχολείοThoma’s Battersea, στο οποίο φοιτά ο μικρός πρίγκιπας George και η αδελφή του πριγκίπισσα Charlotte ανακοίνωσε ότι κάποιοι από τους 550 συμμαθητές τους, έχουν απομονωθεί καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουν εκτεθεί στο κορωνοϊό, που έχει σπείρει τον τρόμο.

Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις, μάλιστα τα παιδιά παραμένουν για προληπτικούς λόγους στα σπίτια τους. Να πούμε παράλληλα ότι στην Βρετανία τα κρούσματα του ιού έχουν αυξηθεί.