Τζόρνταν Αράπογλου: "Θέλω να κερδίσει το MasterChef..." - Τι είπε ο παίκτης που αποχώρησε;

Μίλησε και για το πιάτο με το ωμό κρέας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζόρνταν Αράπογλου:

Για το ποιόν θέλει να δει νικητή στο MasterChef μίλησε ο Τζόρνταν Αράπογλου, που αποχώρησε από το παιχνίδι μαγειρικής του Star. Ο ίδιος μίλησε ακόμα για την εμπειρία του στο ριάλιτι, αλλά και για το πιάτο με το ωμό κρέας, που του στέρησε την θέση μέσα στο σπίτι! Διαβάστε όσα είπε.

Ειδικότερα ο Ιορδάνης (Τζόρνταν) Αράπογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής " Φωλιά των Κου Κου" για το παιχνίδι, αλλά και για αυτόν που θέλει να δει νικητή! Να πούμε ότι ο Τζόρνταν είναι ο παίκτης που αποχώρισε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

"Δεν συνειδητοποιούσα πως το κρέας μου ήταν ωμό, πως εκείνο το κομμάτι ήταν το δικό μου. Δεν ήθελα να κοροϊδέψω κανέναν κριτή. Ήταν μια κακιά μέρα, μια άτυχη στιγμή. Ένα θερμόμετρο είναι ο μπούσουλας, αλλά έχουμε τόσες αισθήσεις. Θα έπρεπε αν μην πάρω σαν βασικό κανόνα το θερμόμετρο" είπε ο πρώην παίκτης για το πιάτο του ,που του στέρησε την θέση μέσα στο παιχνίδι.

"Για μένα ο καταλυτικός παράγοντας ήταν το άγχος. Εγώ με έκανα να μη βγει το σωστό αποτέλεσμα. Δεν άκουσα τα παιδιά να λένε πως ήταν ωμό το κρέας. Από την μια πλευρά ήταν ψημένο και από την άλλη ωμό. Δεν το δοκίμασα, είχα άγχος… Θέλω ξεκάθαρα να κερδίσει το MasterChef γυναίκα για να σπάσει η ρουτίνα. Πιστεύω πως στην τελική ευθεία θα είναι ο Δημήτρης, ο Τζον η Κατερίνα και ο Διονύσης" είπε ακόμα! Να πούμε ότι στην ίδια εκπομπή μίλησε ένα ακόμα πρώην παίκτης του παιχνιδιού, που μας αποκάλυψε με τι κοιμόταν αγκαλιά μέσα στο σπίτι!

Δείτε και το σχετικό βίντεο

Εκτός από τον Τζόρνταν Αράπογλου, μια ακόμα παίκτρια που έχει αποχωρίσει από το MasterChef, μίλησε για το ποιους θέλει αν δει νικητές! - Τι είπε;

Η Μάγδα Κοπαλίδου όταν αποχώρησε από το MasterChef βρέθηκεεπίσης καλεσμένη στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου". Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε για έναν παίκτη που την στεναχώρησε με την ψήφο του, ενώ αποκάλυψε και ποιους θέλει για τον μεγάλο τελικό!

Ειδικότερα η Μάγδα μιλώντας στην εκπομπή του Star είπε μεταξύ άλλων ότι:

“Είναι όμως ένα παιχνίδι και νομίζω πως θα δούμε και άλλα πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Στη δική μου περίπτωση, θεωρώ πως δεν έφταιγα για να πάρω τόσες ψήφους. Έφταιγαν αυτοί που είχαν την ασυλία. Μου πέρασε από το μυαλό, το εξέφρασα και σε κάποια άτομα, ότι ας ψηφιστούν αυτοί που είναι οι επόμενοι που είχαν περισσότερη άποψη στο μενού και στο στήσιμο. Αυτοί ήταν η Μαρία και ο Γιώργος, οι οποίοι όμως έδωσαν την ψυχή τους μέσα στην ομάδα. Προσπάθησαν πάρα πολύ και ότι πρότειναn, πέρασε από το φίλτρο του αρχηγού και του υπαρχηγού”.

“Εάν έμενα μέσα στο παιχνίδι, θα έμπαινα μέσα στην κουζίνα στις επόμενες ομαδικές για να πάρω ζεστές και δύσκολες παρασκευές θέλει δεν θέλει ο αρχηγός”. πρόσθεσε ακόμα η Μάγδα αναφορικά με το παιχνίδι μαγειρικής.

Τέλος η πρώην παίκτρια φαίνεται πως θέλει γυναίκες στο τελικό, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά αυτοί που θα ήθελε να δει είναι η Μαρλέν και η Ντέμυ! Να πούμε ότι αποκαλύψεις έκανε και ο καλεσμένος του MasterChef.