Σε μεγάλο εμπορικό κέντρο Σάββας Πούμπουρας και Αρετή Θεοχαρίδη - Τους «έπιασαν» οι paparazzi

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε μεγάλο εμπορικό κέντρο Σάββας Πούμπουρας και Αρετή Θεοχαρίδη - Τους «έπιασαν» οι paparazzi

Μια από τις καλύτερες φάσεις της σχέσης τους διανύουν ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη. Οι paparazzi τους «έπιασαν» σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και τα χαμόγελα τους το αποδείκνυαν.

Πριν από λίγους μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς και από εκείνη την ημέρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η μπέμπα γεννήθηκε τον Δεκέμβρη και όταν ήρθε στον κόσμο ζύγιζε 2.900 κιλά. Μάλιστα, πέρασαν όλοι μαζί τις πρώτες γιορτές πριν υποδεχτούν το 2020.

Ο Σάββας Πούμπουρας, που φέτος μας κρατάς συντροφιά στον ANT1 με την εκπομπή Best Friend's Fear, έχει τεράστια αδυναμία στην μικρή Κύνθια, όπως και στην σύζυγο του Αρετή Θεοχαρίδη.

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να απολαμβάνουν την βόλτα του, χωρίς ωστόσο την μπέμπα τους. Ωστόσο, είχαν μαζί το δεύτερο «παιδί» τους που είναι το σκυλάκι τους.

Αρετή Θεωχαρίδη

Σάββας Πούμπουρας Αρετή Θεωχαρίδη

Πούμπουρας Θεωχαρίδη

Σάββας Πούμπουρας

Πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στον κρυφό γάμο που πραγματοποίησε με την σύζυγο του.

Σάββας Πούμπουρας - Αρετή Θεοχαρίδη: Η πρώτη φωτογραφία με την κορούλα του και δεν ήταν από ... paparazzi

Ο Σάββας Πούμπουρας δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την κορούλα του και η εικόνα του "έριξε" το Instagram! Η "τρυφερή" στιγμή, μαρτυρά την ευτυχία του ζευγαριού!

Ο γνωστός παρουσιαστής και η σύζυγός του, Αρετή Θεοχαρίδη βιώνουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, αφού υποδέχτηκαν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους!

Ο ίδιος δεν άντεξε και μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία, γράφοντας, «39 χρόνια ζωντανός.., μέσα από εμπειρίες, χαρές, δυσκολίες, στιγμές, δίψα να προσφέρω χαμόγελο και να δημιουργώ.., ..τώρα κατάλαβα ποιο είναι το πιο μεγαλειώδες δημιούργημα στην ζωή ενός ανθρώπου…Καλωσήρθες κορίτσι μου. Έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου.. Η ζωή είναι γλυκόπικρη και αυτό είναι το νόημα..: Οι εναλλαγές - Θα τα ζήσουμε όλα παρέα».