Ο Γιώργος Τσαλίκης πήγε σε ένα ιδιαίτερο μέρος και μας συγκίνησε - "Εκεί που το μυαλό σταματά"

Δείτε την ανάρτησή του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιώργος Τσαλίκης πήγε σε ένα ιδιαίτερο μέρος και μας συγκίνησε -

Μια ανάρτηση που συγκινεί έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος βρέθηκε σε ένα ιδιαίτερο μέρος. Δείτε τι ανέβασε στο Instagram και το κείμενο που έγραψε!

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρίσκεται αυτόν τον καιρό στην Αμερική στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί. Μάλιστα ήδη έχει δώσει συναυλία σε Νέα Υόρκη και Βοστώνη με πλήθος κόσμου να μαζεύετε για να τον απολαύσει!

Ο ίδιος δεν παραλείπει να κάνει και μερικές βόλτες, ενώ όπως θα δείτε και στην ανάρτησή του επισκέφτηκε και ένα ιδιαίτερο μέρος ανεβάζοντας μάλιστα και ένα σύντομο κείμενο που μας συγκίνησε. Που πήγε ο γνωστός τραγουδιστής; Ο Γιώργος Τσαλίκης λοιπόν βρέθηκε στο World Trade Center, εκεί όπου βρίσκονταν οι Δίδυμοι Πύργοι και πλέον υπάρχει ένα μνημείο αφιερωμένο στην τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.

"Πάντα νιώθω περίεργα όταν βρίσκομαι στο μνημείο των δίδυμων πύργων... Εκεί που το μυαλό σταματάει μπροστά στις τεράστιες τραγωδίες ..." έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. - Δείτε και το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε για την κόρη του ο Κώστας Γρίμπιλας.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, που βρέθηκε στο ιδιαίτερο αυτό μέρος, μας είχε συγκινήσει και με μια αποκάλυψη που είχε κάνει - Τι είχε πει ο τραγουδιστής;

Ο Γιώργος Τσαλίκης πριν λίγες ημέρες μίλησε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε ποιο είναι το μόνο πράγμα που θα άλλαζε στη ζωή του αλλά και αυτό που είναι ευγνώμων που το έχει. Τι είπε ο τραγουδιστής;

Στα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής και ο τραγουδιστής μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του και το πρώτο του συμβόλαιο το οποίο υπέγραψε ως φοιτητής ιατρικής.

Αλλά δεν ξεχνάει όπως είπε ότι η τότε δισκογραφική του εταιρεία σεβάστηκε την επιθυμία του να βγάλει cd αφού πρώτα πάρει το πτυχίο του.

Όσον αφορά το τι θα άλλαζε στη ζωή του, ήταν απόλυτος ότι το μόνο που θα ήθελε να αλλάξει είναι ο χαμός του αδερφού της συζύγου του σε τροχαίο.

Επίσης, αναφέρθηκε στην στήριξη της συζύγου του και ότι ζήτησε την άποψή της όταν ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης του πρότεινε τη θέση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας.