Τι ακυρώνεται λόγω κορωνοϊού στο MasterChef;

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι ακυρώνεται λόγω κορωνοϊού στο MasterChef;

Αλλαγές θα έχουμε και στο MasterChef, λόγω του φονικού ιού κορωνοϊού. Εκατοντάδες είναι τα κρούσματα παγκοσμίως, ενώ στα 9 έχουν φτάσει στην Ελλάδα. Ωστόσο, όσον αφορά το ριάλιτι μαγειρικής τι ακυρώνεται λόγω της ασθένειας.

Συγκεκριμένα, κάθε χρόνο όπως συνηθίζεται οι διαγωνιζόμενοι στην μέση προς το τέλος του ριάλιτι ταξίδευαν στο εξωτερικό για να περάσουν από διάφορες δοκιμασίες. Το γεγονός αυτό είναι ωστόσο, είναι επικίνδυνο για τους παίκτες.

Πρόκειται όμως να ακυρωθούν; Ο Πάνος Ιωαννίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε άφησε να εννοηθεί έμμεσα, λέγοντας : «Δεν ξέρω τι θα κάνει η παραγωγή πάνω σε αυτό. Πάντως σίγουρα είναι υπό σκέψη να γίνουν κάποιες αλλαγές. Δεν ξέρω ποιες, αλλά σίγουρα έχει συζητηθεί κάτι ανάλογο».

Νωρίτερα, στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» που μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο ένας εκ των τριών κριτών του MasterChef έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για τα ζευγαράκια στο παιχνίδι.

Λίγο πριν την είδηση για το τι ακυρώνεται στο MasterChef διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το 8ο και 9ο κρούσμα στην Ελλάδα

Έκτακτη είναι η είδηση που «έσκασε» για τον φονικό ιό κορωνοϊό ARS-CoV-2 στη χώρα μας. 9ο κρούσμα στην Ελλάδα. Πρόκειται για ταξιδιώτη από το Ισραήλ και την Αίγυπτο, ο οποίος νοσηλεύεται σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Πάτρας.

Αυτή την ώρα, πραγματοποιείται εκτεταμένη ιχνηλάτηση των επαφών του ασθενούς. Το περιστατικό διεγνώσθη στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ. Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος Υπουργείου Υγείας για το νέο κορωνοϊό

Η κλινική εικόνα του όγδοου επιβεβαιωμένου κρούσματος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, το οποίο είναι το νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη, δεν διαφέρει από την κλινική εικόνα των άλλων κρουσμάτων που έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα.

Πρόκειται για άνδρα μέσης ηλικίας, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και σχετίζεται με το πέμπτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, δηλαδή τη φίλη -ουσιαστικά- της 38χρονης γυναίκας στην οποία διαγνώστηκε για πρώτη φορά ο κορονοϊός στην Ελλάδα.