Σοκαρισμένος ο Σωτήρης Σκαντζίκας με τον θάνατο της Κατερίνας Ζιώγου: "Δεν γνώριζα τίποτα"

Τι έγραψε στην ανάρτηση του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκαρισμένος ο Σωτήρης Σκαντζίκας με τον θάνατο της Κατερίνας Ζιώγου:

Σοκαρισμένος είναι ο Σωτήρης Σκαντζίκας με τον θάνατο της Κατερίνας Ζιώγου, καθώς όπως έγραψε σε ανάρτηση του στο Facebook "δεν γνώριζε τίποτα" για την μάχη που έδινε ηθοποιός με τον καρκίνο και έφυγε σε ηλικία 49 ετών.

Η ηθοποιός, που είχε υποδυθεί την «Ντορίτα» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Ντόλτσε Βίτα», έδινε «μάχη» με τον καρκίνο στον πνεύμονα και πέθανε πριν από 10 ημέρες, σε ηλικία 49 ετών χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Ο Σωτήρης Σκάντζικας, που υποδήθηκε τον «Πετράκη» στην επιτυχημένη σειράς του ΑΝΤ1 «Εκείνος κι εγώ», δεν γνώριζε τίποτα όπως φάνηκε από την ανάρτηση του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook . Θλίψη προκαλεί ωστόσο και η είδηση του θανάτου ενός Έλληνα συγγραφέα

«Έχω πάθει σοκ… δεν γνώριζα τίποτα… αχ βρε Κατερίνα… αχ!!!!» έγραψε.

Έχω πάθει σοκ... δεν γνώριζα τίποτα... αχ βρε Κατερίνα... αχ!!!!

Posted by Sotiris Skantzikas on Wednesday, March 4, 2020

Εκτός από το σοκ του Σωτήρη Σκαντζίκα δείτε και λεπτομέρειες για τον θάνατο της Κατερίνας Ζιώγου

Αδιανόητη η είδηση που θα σας μεταφέρουμε σήμερα αφού πρόκειται για έναν θάνατο μιας πολύ αγαπημένης ηθοποιού που έπαιζε στην σειρά του Mega, "Ντόλτσε Βίτα". Έχει φύγει από την ζωή εδώ και 10 ημέρες και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς.

Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από την ζωή πριν από 10 ημέρες, αφού σήμερα το πρωί τελέστηκε το 9ημερο Μνημόσυνο! Έδινε κρυφά μάχη με τον καρκίνο στον πνεύμονα και δυστυχώς δεν τα κατάφερε! Η αγαπημένη ηθοποιός που λατρέψαμε μέσα από την σειρά του Mega, τα τελευταία χρόνια είχε χαθεί από το "προσκήνιο", τόσο το τηλεοπτικό όσο και το θεατρικό!

Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από την ζωή πριν από 10 ημέρες, αφού σήμερα το πρωί τελέστηκε το 9ημερο Μνημόσυνο! Η Κατερίνα Ζιώγου έδινε κρυφά μάχη με τον καρκίνο στον πνεύμονα και δυστυχώς δεν τα κατάφερε! Η αγαπημένη ηθοποιός που λατρέψαμε μέσα από την σειρά του Mega, τα τελευταία χρόνια είχε χαθεί από το "προσκήνιο", τόσο το τηλεοπτικό όσο και το θεατρικό!

Μάλιστα, εκείνο που μας έκανε εντύπωση, είναι, πως 10 μέρες που η ηθοποιός έχει φύγει από την ζωή, κανείς δεν έχει αναφέρει το παραμικρό!

Η Κατερίνα Ζιώγου ήταν 49 ετών και άφησε πίσω της μια κόρη 15 ετών ενώ διέμενε στο Κουκάκι!