Ελένη Φουρέιρα: Αποκάλυψε για πρώτη φορά αν θα την δούμε ή όχι ξανά στην Eurovision!

Τι απαντά η τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Φουρέιρα: Αποκάλυψε για πρώτη φορά αν θα την δούμε ή όχι ξανά στην Eurovision!

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε για πρώτη φορά αν θα την δούμε η όχι στην Eurovision ξανά. Η τραγουδίστρια έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή "Καλό Μεσημέρακι"¨και μίλησε για αυτό στον Νίκο Μουτσινά.

Η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της στήλης “χρυσή τηλεόραση” θέλησε να καλέσει τον Νίκο Μουτσινά.

Η Ελένη Φουρέιρα καλησπέρισε τον ηθοποιό και παρουσιαστή και τους τηλεθεατές και κυριολεκτικά αποθεώθηκε.

Η ίδια μίλησε για το νέο της τραγούδι που κυκλοφόρησε χθες με τίτλο “ΥαΥο” και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που την βοήθησαν στην δημιουργία του.Μιας και μιλάμε για το τραγούδι της δείτε το εδώ

Η Ελένη Φουρέιρα είπε και την γνώμη της για την Στεφανία Λυμπερακάκη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι. Η Στεφανία είναι μια κούκλα, ένα φρέσκο , νέο πλάσμα και πιστεύω θα πάει πολύ καλά. Είναι ωραίο ρε παιδί μου, να κάνουμε ωραία πράγματα, διαφορετικά».

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στην Ελένη Φουρέιρα την επόμενη φοράνα τον πάρει μαζί της, εκείνη απάντησε: «Νίκο μου, νομίζω δεν θα ξαναπάω στην Eurovision».

Εκτός από την αποκάλυψη της αν θα πάει στην Eurovision δείτε και την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα που «άναψε» φωτιές

Η Ελένη Φουρέιρα για ακόμη μια φορά προκάλεσε «σεισμό» με την εμφάνιση της επί σκηνή. Δεν θεωρείται μάλιστα άδικα, μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες στο χώρο της ελληνικής showbiz. Σε συναυλία φόρεσε δερμάτινο παντελόνι και από μέσα καλσόν «δίχτυ».

Η τραγουδίστρια η οποία τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην Αμερική για την προώθηση της καριέρας της σε διεθνές επίπεδο, έχει πραγματοποιήσει μερικές από τις πιο απίστευτες εμφανίσεις πάνω στην σκηνή που τραγουδά με το κοινό από κάτω να παραληρεί.

Μια λοιπόν από αυτές είναι αυτή με το δερμάτινο παντελόνι με τα ανοίγματα στα πόδια της, το οποίο αποκάλυπτε το καλσόν δίχτυ που φορούσε από μέσα. Ωστόσο, δεν γίνεται να μείνει ασχολίαστο και το πάνω μέρος του look της, Ελένης Φουρέιρα. Για τοπ φόρεσε ένα μακριμάνικο μπλουζάκι, το οποίο άφησε να φαίνεται το σουτιέν.

Καλσόν δίχτυ επιλέγει συχνά για τις εμφανίσεις της. Η τραγουδίστρια, το τόλμησε και αποθεώθηκε με το λουκ της στο Final Four του ΑΝΤ1! Η Ελένη Φουρέιρα, σαν γνήσια πρωτοπόρος της μόδας, έκανε πρώτη το νέο trend!