Γενέθλια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Tα πόσα έκλεισε;

H έκπληξη της Μαρέβα Μητσοτάκη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γενέθλια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Tα πόσα έκλεισε;

Γενέθλια έχει σήμερα 4 Μαρτίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα πόσα έκλεισε ο πρωθυπουργός; Η σύζυγος του και η κόρη του του έκαναν έκπληξη στο Μέγαρο Μαξίμου με μια εντυπωσιακή τούρτα.

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και οι δικοί του άνθρωποι του έκαναν έκπληξη.
Συγκεκριμένα, Μαρέβα Μητσοτάκη, επισκέφτηκε μαζί με την κόρη της, Δάφνη, το Μέγαρο Μαξίμου μαζί με μια τούρτα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνει τα 52 και σίγουρα δεν του φαίνεται.

“Ευχάριστη έκπληξη στο γραφείο. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!”,έγραψε στην φωτογραφία που ανέβασε ο πρωθυπουργός στο Instagram και δεν κρύβεται η χαρά του δίπλα στην κόρη του και την σύζυγο του. Δείτε και τις ευχές που είχε κάνει ο πρωθυπουργός για τον Άγιο Βαλεντίνο

Δείτε την ανάρτηση του:

Ποιο το βιογραφικό και η ζωή του Κυριάκου Μητσοτάκη που έχει γενέθλια σήμερα

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4 Μαρτίου 1968. Είναι ο μοναχογιός και το τελευταίο από τα τέσσερα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και της Μαρίκας Γιαννούκου. Από την πλευρά του πατέρα του, κατάγεται από παλαιά οικογένεια πολιτικών και είναι απόγονος της αδερφής του Ελευθέριου Βενιζέλου. Μεταξύ άλλων, είναι δισέγγονος του πολιτικού Κωστή Μητσοτάκη, εγγονός του Κυριάκου Μητσοτάκη και αδελφός της πρώην υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη.Όταν ήταν έξι μηνών ο πατέρας του διέφυγε στο εξωτερικό και η οικογένειά του τέθηκε υπό κατ' οίκον περιορισμό από την χούντα. Έναν χρόνο αργότερα δόθηκε διαβατήριο στη μητέρα του και αμέσως αναχώρησαν για το Παρίσι όπου βρισκόταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1986 και σπούδασε Κοινωνικές Επιστήμες στο Χάρβαρντ, από όπου αποφοίτησε με διάκριση, ενώ βραβεύτηκε από το Πανεπιστήμιο για τη διπλωματική εργασία που εκπόνησε με θέμα τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ. Έκανε μεταπτυχιακό επάνω στην Ευρωπαϊκή Ενοποίηση στο Στάνφορντ και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Χάρβαρντ (ΜΒΑ)

Το 1997 παντρεύτηκε την πολωνικής καταγωγής Μαρέβα Γκραμπόφσκι, επιχειρηματία και πρώην τραπεζικό στέλεχος. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την Σοφία, τον Κωνσταντίνο και την Δάφνη.

Ομιλεί, πέραν των Ελληνικών, Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.