My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ποια τα κατάφερε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Αυτή είναι η παίκτρια που κέρδισε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks! Ποια κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και βρέθηκε στην πρώτη θέση και ποια ήταν αυτή που συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία και δεν κατάφερε να τους πείσει;

Μια ακόμη νικήτρια αναδείχτηκε στο σημερινό επεισόδιο του “My style rocks”, που παρά τα "ευτράπελα" οι παίκτριες συνέχισαν κανονικά την ροή τους.

Ο λόγος για την Μαρία Καζαριάν, αφού συγκέντρωσε 16,8 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση ακολούθησε η Κορίνα Αδραμιτίδου με 13,8 βαθμούς.

Νικήτρια από τις συμπαίκτριες της αναδείχθηκε η Μαρία Καζαριάν.

Στην τελευταία θέση για σήμερα βρέθηκε η Στέλλα Πάσσαρη, με 8,5 βαθμούς.Δείτε ωστόσο ποια ήταν η παίκτρια που κατάφερε χθες να πάρει τον τίτλο της καλύτερης της ημέρας και να κερδίσει όλα τα βλέμματα πάνω της με την μοναδική της εμφάνιση.

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.

Πριν την ανακοίνωση της νικήτρια της ημέρας ωστόσο, χαμός επικράτησε στο πλατό του My Style Rocks με την Ευρυδίκη

Ένας έντονος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στην Ευρυδίκη και στον Λάκη Γαβαλά στο σημερινό My Style Rocks. Τι συνέβη και τσακώθηκαν ο κριτής με την παίκτρια του παιχνιδιού μόδας που βλέπουμε καθημερινά;

Το outfit της Κορινάς πήρε υψηλές βαθμολογίες από τα υπόλοιπα κορίτσια, ωστόσο η Ευρυδίκη έβαλε ένα.
Η παίκτρια υποστήριξε ότι το look της Κορίνας ήταν κάτι το οποίο είχε ξαναδεί και δεν της άρεσε, ενώ δεν ήταν vintage. “Είναι σαν να σε έχουν απαγάγει εξωγήινοι”, ανέφερε.

Τα λόγια της και η βαθμολογία της ενόχλησαν και τους κριτές με τον Λάκη Γαβαλά να λέει “ Καλύτερα να πεις δεν καταλαβαίνω μια εικόνα. Δεν μπορεί να μη σου αρέσει όταν όλες οι συμπαίκτριές σου έβαλαν υψηλό βαθμό…. Θα βάλεις το βαθμό που θέλεις. Το λες τόσο εμφατικά που είναι λες και βάζεις -10 και όχι 1.”

Η ίδια, από την άλλη, απάντησε πως ήρθε ο καιρός να βάλει τους βαθμούς που αξίζουν στην καθεμία.Μιας και μιλάμε για το My Style rocks δείτε και το spoiler για το ποια μπαίνει στο παιχνίδι

Δείτε το βίντεο: