MasterChef - Highlights: O τραυματισμός, ο εκνευρισμός του Ηρακλή και η τρίχα που βρέθηκε μέσα στο πιάτο του κριτή!

Όσα είδαμε χθες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef - Highlights: O τραυματισμός, ο εκνευρισμός του Ηρακλή και η τρίχα που βρέθηκε μέσα στο πιάτο του κριτή!

Καινούργιο επεισόδιο είχαμε χθες στο MasterChef και εμείς σας έχουμε τα Highlights. Ένας παίκτης τραυματίστηκε, ο Ηρακλής εκνευρίστηκε, ενώ μια τρίχα βρέθηκε μέσα στο πιάτο του κριτή που έκανε guest εμφάνιση στο παιχνίδι.

Μια πραγματικά δύσκολη ομαδική δοκιμασία είχαν να βγάλουν πέρα στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef οι παίκτες που χωρίστηκαν σε δυο ομάδες. Ποιοι ήταν αυτοί που τα κατάφεραν τελικά;

MasterChef: Έπαθαν σοκ μόλις είδαν για ποιους θα μαγειρέψουν - Η πιο δύσκολη δοκιμασία

Έπαθαν σοκ οι παίκτες μόλις είδαν για ποιους θα μαγειρέψουν στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef. Η πιο δύσκολη αλλά και απαιτητική δοκιμασία είναι αυτή που έχουν να κάνουν σήμερα οι παίκτες του ριάλιτι.

Πρώτη και κύρια συνθήκη της σημερινής δοκιμασίας είναι ο επαγγελματισμός. Η ευκαιρία είναι μοναδική αφού θα μαγειρέψουν σε μία από τις πιο οργανωμένες κουζίνες, εκείνη του Grand Resort Λαγονήσι.

Ένα πραγματικά ιστορικό ξενοδοχείο, στο οποίο έχουν φιλοξενηθεί εξέχουσες προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας, συνδεδεμένο με ένδοξες στιγμές της Αθήνας.

Η δοκιμασία όμως ανεβαίνει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο αφού οι δύο ομάδες καλούνται να μαγειρέψουν ένα πλήρες μενού για 25 διακεκριμένους Έλληνες μάγειρες και σεφ υπό κανονικές επαγγελματικές συνθήκες.

Οι παίκτες μόλις τους ανακοινώθηκε σε ποιον θα μαγειρέψουν έπαθαν πραγματικά σοκ. Μιας και μιλάμε για το MasterChef δείτε τι ακυρώνεται λόγω κορωνοϊού

Δείτε την αντίδραση τους:

MasterChef: Τραυματισμός μέσα στην κουζίνα! Ποιον κατηγόρησε ο Ηλίας;

Τραυματισμός συνέβη μέσα στην κουζίνα του MasterChef! Ποιον κατηγόρησε ο Ηλίας; Επικράτησε ένταση για λίγο στο παιχνίδι, ωστόσο η κάμερα έδειξε την αλήθεια και ποιος έφταιγε τελικά γι' αυτό που συνέβη.

Πρώτη και κύρια συνθήκη της σημερινής δοκιμασίας ήταν ο επαγγελματισμός και οι οργανωμένες κουζίνες.
Και ενώ οι παίκτες είχαν προοπτικές να τα καταφέρουν τελικά έγινε το αντίθετο.

Στιγμές πανικού και ανοργάνωτης κουζίνας είδαμε, αλλά κατάφεραν ωστόσο να στήσουν πολύ όμορφα πιάτα.

Μέσα στον χαμό της κουζίνας που επικράτησε όμως είχαμε κι ένα ατύχημα. Τελικά έφταιγε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας που πέρασε, τον έσπρωξε και τραυματίστηκε με το μαχαίρι η ο παίκτης της μπλε ομάδας;

O Ηλίας κατηγόρησε τον Δημοσθένη και η αλήθεια είναι πως μέσα στην βιασύνη του ίσως να έφταιξε λίγο παραπάνω.

MasterChef: Ποιος παλιός κριτής εμφανίστηκε ξανά στο παιχνίδι; Ποιος ο ρόλος του;

Ένας παλιός κριτής εμφανίστηκε ξανά σήμερα στο MasterChef. Ποιος ο ρόλος που πήρε μέσα στο παιχνίδι ο ίδιος; Το ριάλιτι μαγειρικής μάλιστα ήταν αυτό που τον είχε κάνει ευρέος γνωστό και είχε κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου.

Το 2010 επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλούς Έλληνες σεφ για να πάρει την θέση του ως κριτής στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής «MasterChef», που βγήκε τότε on air στην Ελλάδα για πρώτη φορά, μαζί με τους Λευτέρη Λαζάρου και Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Ο λόγος για τον Γιάννη Λουκάκο που αυτή την φορά είδαμε ξανά ως guest αφού ήταν ένας από τους 25 καλεσμένους που γεύτηκαν τα πιάτα από την ομαδική δοκιμασία.

MasterChef Γιάννης Λουκάκος

Και όχι απλά τον είδαμε εντελώς διαφορετικά αλλά ακούσαμε και την κριτική του σχετικά με τα πιάτα και το σέρβις.

MasterChef: Ξέσπασε ο Ηρακλής στην Μάρλεν “Άμα δεν θες, εκεί είναι η πόρτα, φύγε”

Ξέσπασε ο Ηρακλής στην Μάρλεν στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef και συγκεκριμένα της είπε "άμα δεν θες, εκεί είναι η πόρτα, φύγε”. Για ποιο λόγο αρπάχτηκαν οι δυο αυτοί παίκτες μεταξύ τους;

Οι δυο ομάδες του MasterChef έπρεπε να μαγειρέψουν για 25 γνωστούς και διακεκριμένους Έλληνες σεφ, από τους οποίους και θα κριθούν.

Το άγχος και η πίεση ήταν αρκετά με αποτέλεσμα οι παίκτες να έχουν αρκετά νεύρα.Έτσι ο Ηρακλής από την κόκκινη ομάδα εκνευρίστηκε με τα παράπονα της Μάρλεν, αφού η τελευταία ήθελε να ασχοληθεί με το κρέας και όχι με το ριζότο.

Ο Ηρακλής φανερά εκνευρισμένος: “Αυτό που έχει με τη μαμουνιά, όχι ρε φίλε δεν γίνεται. Κάνε το ριζότο μπροστά, σωστά, όπως γίνεται. Τελείωσέ το. Αυτό σου είπε ο αρχηγός να κάνεις. Άμα δεν θες εκεί είναι η πόρτα, φύγε από την ομαδική.”

Δείτε το βίντεο:

MasterChef: Απίστευτο παίκτης τσακώθηκε με σερβιτόρο και κριτής βρήκε στο πιάτο...τρίχα!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα στο MasterChef καθώς παίκτης τσακώθηκε με σερβιτόρο μέσα στην κουζίνα, αλλά και ένας κριτής βρήκε τρίχα μέσα στο πιάτο του την ώρα που του το σέρβιραν.

Αφού οι μπλε και οι κόκκινοι τελείωσαν με τα πιάτα τους, ξεκίνησε το σερβίρισμα, το οποίο έγινε από τους σερβιτόρους του ξενοδοχείου.

Μια παρατήρηση όμως «άναψε τα αίματα» στην κουζίνα, με τον Γιώργο από την μπλε ομάδα που τσακώθηκε μαζί του.
Τόσο πολύ που εκείνος ζήτησε να μιλήσει με τον προϊστάμενο του, που είνα ο σεφ του.

Το περιστατικό βέβαια έληξε με χιούμορ ή τουλάχιστον έτσι αναφέρθηκε στο επεισόδιο από παίκτη.

Από την άλλη η κόκκινη ομάδα είχε μια άτυχη στιγμή αφού βρέθηκε τρίχα στο πιάτο του Γκίκα Ξενάκη. Η Μάρλεν πήγε στο τραπέζι τους και εκείνος της έδειξε την τρίχα, έκανε παρατήρηση ωστόσο συνέχισε να τρώει το γλυκό του και της την έδωσε.

Δείτε το βίντεο: