Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Στα χιόνια οικογενειακώς - Τα παιδιά τους έκαναν... «snow angels»

Το τρυφερό βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Στα χιόνια οικογενειακώς - Τα παιδιά τους έκαναν... «snow angels»

Κύρια προτεραιότητα της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά είναι τα τέσσερα παιδιά τους. Μπορεί να έχουν αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα ωστόσο οικογενειακώς πραγματοποιούν αρκετές εξορμήσεις. Πριν από λίγες ημέρες, πήραν στα χιόνια και τα παιδιά τους έκαναν... «snow angels».

Το ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια ζει έναν όμορφο έρωτα, την ευτυχία τους ήρθαν να ολοκληρώσουν τα τέσσερα παιδιά τους, στα οποία έχουν απεριόριστη αδυναμία. Η Αριάδνη, ο Απόλλωνας, η Αναστασία Ρουβά, και ο Αλέξανδρος είναι ότι καλύτερο τους έχει συμβεί.

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη να έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μοιράζονται συχνά οικογενειακές αναρτήσεις τους. Πριν από λίγες ώρες, το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, ένα βίντεο των παιδιών της στα χιόνια.

Συγκεκριμένα, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας έπαιζαν στα χιόνια και έκαναν «snow angels» όπως έγραψε στην λεζάντα της.

Να σημειώσουμε πως, πολύς λόγος έχει γίνει για το εάν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έκαναν το επόμενο βήμα στο γάμο τους. Μία αποκάλυψη για το ενδεχόμενο 5ο παιδί τους, ήρθε από το πανέμορφο μοντέλο!

Κάτια Ζυγούλη: Όλα τα παιδιά της με τον Σάκη Ρουβά έχουν ονόματα από Α

Όλα τα παιδιά της Κάτιας Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά έχουν ονόματα από Α και ο λόγος σίγουρα προκαλεί εντύπωση! Εσείς το είχατε παρατηρήσει;

Μάλιστα το συγκεκριμένο «χαρακτηριστικό» το έχει κοινό ο Σάκης Ρουβάς με την Kris Jenner! Kαι οι δύο έχουν δώσει σε όλα τους τα παιδιά ονόματα που ξεκινούν από το ίδιο γράμμα.

Για την Kris το «τυχερό» γράμμα είναι το K και έτσι επιλέχθηκαν τα ονόματα Kourtney, Kim, Khloe, Kendall και Kylie. Ας επιστρέψουμε όμως στην εγχώρια showbiz... Τι γίνεται με τον Σάκη Ρουβά;

Κάτια Ζυγούλη: Όλα τα παιδιά της με τον Σάκη Ρουβά έχουν ονόματα από Α! Ο λόγος προκαλεί εντύπωση....

Ο Σάκης έχει τέσσερα παιδιά με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη: Την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον μικρούλη Απόλλωνα. Εάν συμπεριλάβεις στη λίστα των ονομάτων και εκείνα των γονιών, δηλαδή Αναστάσιος (το βαφτιστικό όνομα του Σάκη) και Αικατερίνη (το βαφτιστικό όνομα της Κάτιας), τότε τα ονόματα από Α στην οικογένεια γίνονται έξι. Τι κρύβεται πίσω από αυτήν την επιλογή;

Όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης Ρουβάς σε παλαιότερή του συνέντευξη, δεν επέλεξαν με την Κάτια ονόματα από άλφα γιατί θεωρούν ότι το γράμμα αυτό είναι τυχερό.

«Ξεκίνησε έτσι και μας άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!», είχε πει ο τραγουδιστής. Εμείς του ευχόμαστε να είναι καλότυχα τα παιδιά του και ίσως να έρθει ακόμη ένα παιδί να συμπληρώσει πεντάδα!