Σάκης Μπουλάς: Ανατριχιαστικό! Τι συνέβη στην πρώην του Αλεξάνδρα Ούστα την ημέρα που έκλειναν 6 χρόνια από τον θάνατο του;

Το αποκάλυψε η ίδια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Μπουλάς: Ανατριχιαστικό! Τι συνέβη στην πρώην του Αλεξάνδρα Ούστα την ημέρα που έκλειναν 6 χρόνια από τον θάνατο του;

Ανατριχιαστικό είναι αυτό που συνέβη στην πρώην του Σάκη Μπουλά, Αλεξάνδρα Ούστα την ημέρα που έκλειναν 6 χρόνια από τον θάνατο του ηθοποιού. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε.

H Αλεξάνδρα Ούστα έγινε μαμά για πρώτη φορά έγινε στις 21 Φεβρουαρίου χωρίς να το μάθει κανείς. Την ημέρα που συμπληρώνονταν δηλαδή 6 χρόνια από τον θάνατο του Σάκη Μπουλά.

Η ίδια και ο σύζυγός της Γιάννης Σαρακατσάνης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ο ερχομός του γιου τους ολοκλήρωσε την ευτυχίας του. Και μπορεί πριν από λίγο καιρό να είχε κάνει το baby shower και να το είχε μοιραστεί μαζί μας, την είδηση της εγκυμοσύνης την κράτησε κρυφή. Δείτε φωτογραφίες και από το baby shower της

«Γέννησα λίγο νωρίτερα, ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είχαμε κάποια ζητηματάκια, αλλά όλα είναι καλά αυτή τη στιγμή. Δεν το περίμενα πως θα βίωνα τέτοια συναισθήματα. Είναι πολύτιμες οι στιγμές που ζω αυτή τη στιγμή. Το ζούμε μαζί όλο αυτό. Γέννησα στις 21 του μηνός» είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN, «Ευτυχείτε», η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Λίγο πριν γεννήσει η Αλεξάνδρα Ούστα πρώην σύντροφος του Σάκη Μπουλά μας είχε δείξει την κοιλίτσα της

Έγκυος είναι η Αλεξάνδρα Ούστα και όπως βλέπουμε από φωτογραφίες, η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ. Την «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι σε έξοδο της.

Η πρώην σύντροφοςτου Σάκης Μπουλά, έχει φτιάξει και πάλι την ζωή της 4 χρόνια μετά το θάνατο του και διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο.

Μετά τον γάμο της με τον Γιάννη Σαρακατσάνη, θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Στην χθεσινή δημόσια εμφάνιση που πραγματοποίησαν είδαμε μάλιστα πως η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ, όσο και αν προσπαθεί να μην την εκθέτει στους φωτογράφους.

Αλεξάνδρα Ούστα έγκυος

Αλεξάνδρα Ούστα φουσκωμένη κοιλίτσα

Σάκης Μπουλάς τελευταία σύντροφος

Μάλιστα, μιλώντας στις κάμερες, ο ηθοποιός σύντροφος της έκανε τις πρώτες δηλώσεις:

«Δεν θέλω να ολοκληρωθεί η ευτυχία, θέλω να συνεχίσει για πολύ καιρό. Καλώς η κακώς είμαι σε μια ηλικία που έχω κάποιες εμπειρίες ζωής παραπάνω και πιστεύω θα με βοηθήσουν στην αγωνία που έχω να την αντιμετωπίσω με χαρά».