Ευτυχείτε: Εκτός της εκπομπής του Open, η Μέγκι Ντρίο λόγω κορωνοϊού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευτυχείτε: Εκτός της εκπομπής του Open, η Μέγκι Ντρίο λόγω κορωνοϊού

Εκτός της εκπομπής Ευτυχείτε ήταν σήμερα η Μέγκι Ντρίο, λόγω του κορωνοϊού. Τι συνέβη όμως και το μοντέλο βρέθηκε εκτός της εκπομπής του Open το πρωί της Πέμπτης. Tι αποκάλυψε η ίδια σε ζωντανή σύνδεση.

Η Μέγκι Ντρίο, η οποία συμμετείχε την προηγούμενη βδομάδα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, εξαιτίας του θέματος του κορωνοϊού θα παραμείνει λίγες μέρες εκτός της εκπομπής Ευτυχείτε!

Για προληπτικούς λόγους και θα αφού διαβεβαιωθεί πως δεν υπάρχει κίνδυνος θα επιστρέψει ξανά στην εκπομπή. Επίσης έφερε ένα ακόμα θέμα στην εκπομπή, ότι χθες δέχθηκε τηλεφώνημα από το My Style Rocks, για να συμμετέχει ως παίκτρια σε αυτό, τη στιγμή που είναι σε συμβόλαιο με το OPEN. Πρόσφατα μάλιστα είχε μιλήσει και για το τι την οδήγησε στο να καταρρεύσει ψυχολογικά.

Δείτε όσο αποκάλυψε στο βίντεο η ίδια:

Λίγο πριν την καραντίνα λόγω κορωνοϊού η Μέγκι είχε κάνει μια αποκάλυψη που άφησε τους πάντες "παγωτό"! "Με έλεγαν στον δρόμο..."

"Με έλεγαν στον δρόμο παλιοαλβανίδα και μου είχε τύχει να μου κάνουν ουστ!" Η Μέγκι Ντρίο, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει από τον κόσμο! Η αποκάλυψη άφησε τους πάντες "παγωτό"!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό “TV Έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου, η ίδια μιλάει για τα πάντα!


Πιστεύετε ότι η κριτική που δεχθήκατε ήταν σκληρή;

Εγώ είχα την πιο σκληρή κριτική απ’ όλη την κοινωνία, ακόμα παιδεύομαι και απαντάω στον κόσμο. Έχω ζήσει πολλές προσβολές για το GNTM και πλέον απαγορεύω στον καθέναν να μιλά για την καταγωγή μου και για τα ελληνικά μου. Ό,τι λέω το κρίνουν με επιθετικό τρόπο. Με έλεγαν στον δρόμο παλιοαλβανίδα και μου είχε τύχει να μου κάνουν ουστ. Ακόμα και το γεγονός ότι είμαι σε ένα πάνελ το κράζουν και αυτό.


Σκεφτήκατε να τα παρατήσετε;

Εγώ ήμουν ήδη μοντέλο και δεν πήγα στο GNTM για να γίνω μοντέλο. Δούλευα και πριν. Μπήκα στο πρόγραμμα για έναν λόγο, για να ανεβάσω την ποιότητα της δουλειάς και να ανεβάσω το κασέ μου.

Είναι και ριάλιτι τελικά το GNTM;

Δεν μιλάμε για ριάλιτι μόδας, αλλά μόνο για ριάλιτι. Τo GNTM δεν μαθαίνει στα κορίτσια πράγματα για τη μόδα, δίνεται πολύ παραπάνω έμφαση στο ριάλιτι. Ριάλιτι πρώτα και μετά μόδα. Και αυτό φαίνεται και από τις δοκιμασίες.