Στον ALPHAtv ο αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου - Μίλησε για την ηλικία και τις σχέσεις τους

Αναφέρθηκε σε όλα και έκανε αποκαλύψεις

Στον ALPHAtv ο αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου - Μίλησε για την ηλικία και τις σχέσεις τους

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHAtv βρέθηκε ο αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου. Ο Γιάννης, μίλησε μεταξύ άλλων, για την ηλικία τους, αλλά και την μεταξύ τους σχέση από την παιδική τους ηλικία μέχρι και σήμερα.

Ο Γιάννης Χρηστίδης, ο οποίος ζει και εργάζεται μόνιμα στη Θεσσαλονίκη παραχώρησε συνέντευξη στον Θάνο Βάγιο. Ο ίδιος μίλησε για την παρουσιάστρια και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

«Με τη Σίσσυ έχουμε δυο χρόνια διαφορά, είναι μεγαλύτερη. Μέχρι τα 18 της η Σίσσυ δεν ήταν καθόλου προστατευτική. Αντιθέτως με απέφευγε. Με το που έφυγε από το σπίτι και ξεκίνησε τη δική της καριέρα, εκεί ήταν που δεθήκαμε. Περισσότερο εγώ προσπαθούσα να χωθώ στην παρέα της Σίσσυς. Από μικροί ερχόντουσαν πολλοί φίλοι και μου έλεγαν να τους γνωρίσω τη Σίσσυ. Αλλά τα έλυνε όλα μόνη της, δεν χρειαζόταν κάτι από μένα.

Το παιδί της μαμάς και του μπαμπά ήμουν εγώ ξεκάθαρα. Επειδή η Σίσσυ ήταν μεγαλύτερη έφαγε όλα τα σκάγια.

Εγώ με τη γυναίκα μου έχουμε δυο παιδιά, 7 χρονών τη Ραφαέλα και 5 χρονών τον Θοδωρή» είπε, μεταξύ άλλων, ο αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου.

Όσον αφορά τις σχέσεις με τον Θοδωρή Μαραντίνη, Όπως όλα δείχνουν οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις και το μόνο που τους νοιάζει είναι το καλό των παιδιών τους. Πέρασαν μαζί την Καθαρά Δευτέρα και υπάρχουν φωτογραφίες.

Εκτός του αδερφού της, τον μπαμπά της Σίσσυς Χρηστίδου τον έχετε δει; Η φωτογραφία από μικρή ηλικία

Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε φωτογραφία και έκανε αποκάλυψη μεγατόνων! Αυτός είναι ο νούμερο ένα άντρας στην ζωή της και σίγουρα μόλις δείτε το πρόσωπό του θα πάθετε και εσείς σοκ!

Είναι άλλωστε ολόιδιοι μιας και είναι ο μπαμπάς της! Για κάθε κορίτσι σε αυτή τη ζωή, ένας είναι ο άντρας που ό,τι κι αν συμβεί θα μείνει πλάι της και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση ούτε για την παρουσιάστρια του Open tv.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τον μπαμπά της να κρατάει εκείνη, όταν ήταν μωράκι και εμείς κολλήσαμε με δύο πράγματα: Το πόσο baby face έχει εκείνη, αφού πολλά χαρακτηριστικά της ακόμα και σήμερα είναι ίδια και με το πόσο μεγάλη ομοιότητα έχει με τον πατέρα της αφού μύτη, στόμα και χείλη είναι ολόιδια!

Για την ιστορία να σας πούμε ότι έχει δημοσιεύσει και πολλές φωτογραφίες με την μητέρα της, αλλά δε νομίζουμε πως μοιάζουν τόσο.... Σε κάθε περίπτωση η λαμπερή παρουσιάστρια είναι καλλονή και το DNA της, ελπίζουμε να πάρουν και τα παιδιά της! Δείτε την φωτογραφία με τον πατέρα της Σίσσυς Χρηστίδου: