O Γιώργος Αγγελόπουλος μας δείχνει την σπεσιαλιτέ του στην κουζίνα

Εσείς θα το δοκιμάσετε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O Γιώργος Αγγελόπουλος μας δείχνει την σπεσιαλιτέ του στην κουζίνα

O Γιώργος Αγγελόπουλος μας δείχνει την σπεσιαλιτέ του στην κουζίνα και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Μπορεί να τρέχει με τα επαγγελματικά του, ωστόσο βρίσκει χρόνο για να διατηρεί μια υγιεινή διατροφή.

Ως λάτρης των social media, ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί το πιάτο που λατρεύει με τους ακόλουθούς του και να δώσει το παράδειγμα για ένα πιο healthy lifestyle.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός έφτιαξε μια σαλάτα αποτελούμενη από πολλά και θρεπτικά συστατικά, ανάμεσα στα οποία και οι φακές, ενώ τόνισε πως αυτή είναι η ζωή του και συνόδεψε την φωτογραφία γράφοντας, «Handmade».

Γιώργος Αγγελόπουλος κουζίνα

Ωστόσο μιας και μιλάμε για τον ηθοποιό, εσείς ακούσατε τα πρόσφατα λόγια του, όπου αποκάλυψε εάν είναι σε σχέση με την Παναγιωτακοπούλου;

Πριν μας δείξει την σπεσιαλιτέ του στην κουζίνα ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στον Σύνδεσμο Προστασίας για Παιδιά και ΑμΕΑ

Τον σύνδεσμο Προστασίας για Παιδιά και ΑμΕΑ επισκέφτηκε ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, που πέρασε χρόνο με τα παιδιά, ενώ δεν παρέλειψε να βγάλει και φωτογραφίες μαζί τους!

Ο Νικητής του τηλεοπτικού παιχνιδιού επιβίωσης Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος τα τελευταία 2 χρόνια ασχολείται με την υποκριτική συμμετέχοντας στις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές «Τατουάζ» και «Αν ήμουν πλούσιος» καθώς έχει κυκλοφορήσει και το πρώτο του βιβλίο Καθηγητής θαλάσσιου Σκι και απόλυτα ευαισθητοποιημένος με θέματα που αφορούν τον συνάνθρωπο μας αφού πριν λίγο καιρό ίδρυσε σωματείο για κακοποιημένα παιδιά, επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα τον Σύνδεσμο προστασίας για παιδιά και Αμέα.

Δείτε και τις φωτογραφίες

Γιώργος Αγγελόπουλος

Σύνδεσμος προστασίας παιδιών και ΑμΕΑ

Ντάνος σύνδεσμος προστασίας παιδιών και ΑμΕΑ

Ο "Ντάνος" συνομίλησε με τα παιδιά και πήρε μέρος στα μαθήματα εικαστικών, αγγειοπλαστικής και δερματοτεχνίας. Δείτε ωστόσο και τι είπε ο νικητής του Survivor για το αν είναι έτοιμος να γίνει ο ίδιος πατέρας!

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, αγωνίζεται καθημερινά 97 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό.

Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας.