Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκάλυψη - "βόμβα"! Είναι έτοιμος να γίνει πατέρας;

Τι δήλωσε για την προσωπική του ζωή;

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκάλυψη -

Είναι έτοιμος να γίνει πατέρας o Γιώργος Αγγελόπουλος; O ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του, έκανε αποκάλυψη - "βόμβα" και τους άφησε όλους άφωνους!

Καλεσμένος στο "The 2 night show" ο ίδιος μίλησε για την προσωπική του ζωή και όχι μόνο!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Δε με αγχώνει το θέμα του γάμου ή του παιδιού. Νομίζω ότι είναι ένας διάλογος με τον άνθρωπό σου. Το πρώτο βήμα είναι να συμβιώσεις και να παντρευτείς με έναν άνθρωπο και να σου βγάλει να θες να κάνεις παιδί μαζί του. Ή μπορεί να συμβεί και ανάποδα. Το έχω σκεφτεί, αλλά δε με αγχώνει. Θεωρώ πως πάντα υπάρχει χρόνος, γιατί δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει, αλλά δεν είναι κάτι που με αγχώνει.

Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Θα ήθελα να αξιωθώ να κάνω παιδιά. Τώρα που πήγα στα 38 θα ήθελα 4-5 παιδιά. Ας κάνουμε ένα. Είναι ευλογία τα παιδιά. Έχω πάρα πολύ τρέξιμο τα τελευταία τρία χρόνια. Βέβαια το ότι με βλέπεις μόνο μου δε σημαίνει ότι είμαι μόνος μου. Έχω προσωπική ζωή, αλλά θεωρώ πως δεν αφορά κανέναν αυτό».

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

Εσείς ωστόσο, γνωρίζετε για την μυστική συνάντηση με κανάλι και το νέο του επαγγελματικό βήμα;

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έκανε αποκάλυψη "βόμβα" για το νέο του ξεκίνημα! «Έχω κριθεί για πολλά...»!

Δε δίστασε λεπτό και έκανε την αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το νέο του ξεκίνημα! Τα λόγια του "έσκασαν" σαν "βόμβα": «Έχω κριθεί για πολλά...»!

Μία συνταρακτική συνέντευξη παραχώρησε ο αγαπημένος Ντάνος στην εκπομπή του Open, «Έλα χαμογέλα». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη νέα του καριέρα στο χώρο της υποκριτικής.

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα παίξει στην σειρά του Ant1, «Αν ήμουν πλούσιος».

«Με την προσθήκη των υποχρεώσεων της σειράς «Αν ήμουν πλούσιος» έχουν δυσκολέψει τα πράγματα. Ο Εζέλ θα προβληθεί τη νέα σεζόν. Κάνω σεμινάρια υποκριτικής και ορθοφωνίας για να καθαρίσω τον λόγο μου και να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου».

Ενώ συμπλήρωσε: «Έχω κριθεί σε πράγματα που έχω αποφασίσει να κάνω, χωρίς όμως όσοι με κρίνουν να γνωρίζουν το αποτέλεσμα. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι είναι τόσο μοναχικός ο δρόμος στην τηλεόραση.

Θα είμαι συνιδρυτής ενός σωματείου για παιδιά μαζί με τη Ράνια Κωστάκη και τον Τάσο Ντούγκα». Ενώ αναφερόμενος στην απώλεια του πατέρα του σε μικρή ηλικία είπε: «Είναι μεγάλο το κενό να χάσεις τους γονείς σου σε μικρή ηλικία. Η μαμά μου μού ζητάει εγγονάκι. Το να ερωτευτείς είναι τρέλα, είναι κάτι που σου έρχεται… κατακέφαλα».