Just the 2 of us: Η μεγάλη επιστροφή - Πότε είναι η πρεμιέρα;

Τι μας περιμένει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Just the 2 of us: Η μεγάλη επιστροφή - Πότε είναι η πρεμιέρα;

Η μεγάλη επιστροφή του Just the 2 of us είναι γεγονός, με όλους να ανυπομονούν τo comeback του ριάλιτι μουσικής. Πότε είναι η πρεμιέρα ωστόσο και τι μας περιμένει αυτή τη φορά;

Το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 21:00 το λαμπερό JUST THE 2 OF US επιστρέφει στον αέρα του OPEN πιο δυνατό από ποτέ.

Δεκατέσσερις επαγγελματίες τραγουδιστές και δεκατέσσερις προσωπικότητες από διάφορους χώρους, που έχουν το θάρρος να τραγουδήσουν πάνω στη σκηνή, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μουσικό show με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Κάθε εβδομάδα, τα εκρηκτικά ντουέτα θα γεμίζουν τη σκηνή του JUST THE 2 OF US παρουσιάζοντας μοναδικές εκτελέσεις.

Ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού σόου Νίκος Κοκλώνης υπόσχεται απολαυστικές στιγμές, μαζί με την πιο λαμπερή και ξεχωριστή παρέα της ελληνικής τηλεόρασης στη θέση της κριτικής επιτροπής!

Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής δεν χρειάζονται συστάσεις. Ο καθένας τους φέρνει στην παρέα την εμπειρία του, το χιούμορ του, την καλλιτεχνική του ματιά, αλλά και τη θετική του διάθεση.

Η επιτροπή θα αξιολογεί κάθε εβδομάδα τα ντουέτα των διαγωνιζόμενων, ενώ το κοινό στο studio θα βαθμολογεί και αυτό ως 5ος κριτής.

Οι τηλεθεατές μέσα από το app του OPEN, θα έχουν 5 ψήφους και για τρεις ημέρες μετά το κάθε show θα μπορούν να ψηφίζουν δωρεάν τα αγαπημένα τους ντουέτα. Βάσει αυτής της ψηφοφορίας, το πιο δημοφιλές δίδυμο θα εξασφαλίζει ασυλία στο επόμενο επεισόδιο.

Οι 28 διαγωνιζόμενοι θα δοκιμαστούν σε ένα πλούσιο και απρόβλεπτο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο για την ανάδειξη του νικητή. Μαζί τους, στην παρουσίαση όλων όσων συμβαίνουν στο backstage, θα είναι η Βίκυ Κάβουρα. Μιας και μιλάμε για το σόου, εσείς είδατε τον Κώστα Καραφώτη που "κάρφωσε" την Χατζηβασιλείου ότι αργεί στις πρόβες; Χαμός στα παρασκήνια!

Πριν την μεγάλη επιστροφή και πρεμιέρα του Just the 2 of us, δείτε την Βίκυ Κάβουρα και την Βίκυ Χατζηβασιλείου ποζάρουν μαζί στο party του σόου

Στο party του "Just the 2 of US" βρέθηκαν χθες η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Βίκυ Κάβουρα οι οποίες ήταν ιδιαίτερα λαμπερές, ενώ πόζαραν και παρέα στον φωτογραφικό φακό! Δείτε την φωτογραφία από το event!

Πολλές ήταν οι λαμπερές παρουσίες που βρέθηκαν χθες στο party που διοργανώθηκε για το Just the 2 of Us, το οποίο αναμένεται να δούμε σύντομα, καθώς ξεκινά σε λίγες ημέρες! Συντελεστές και παίκτες πέρασαν μερικές όμορφες στιγμές, πριν και την μεγάλη πρεμιέρα του μουσικού show!

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο Mandrake House, ήταν και οι δύο όμορφες κυρίες στις οποίες αναφερθήκαμε! Ντυμένες και οι δύο στα μαύρα - η καθεμιά με το δικό της μοναδικό στυλ - Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Βίκυ Κάβουρα πόζαραν χαμογελαστές στον φακό των φωτογράφων, που βρέθηκαν στο λαμπερό party!

Βίκυ Καβούρα και Βίκυ Χατζηβασιλείου: Πόζαραν μαζί ντυμένες στα μαύρα! - Δείτε την φωτογραφία από το party του "Just the 2 of Us"

Πρόκειται για δύο πολύ κομψές παρουσίες της ελληνικής showbiz που ξέρουν να εντυπωσιάζουν με τις στιλιστικές τους επιλογές! Μπορεί το μαύρο να θεωρείται must χρώμα για τις βραδινές εμφανίσεις, όμως και οι δύο φρόντισαν να κάνουν κάνουν ανατροπή, στο ντύσιμό τους!

Η μεν Βίκυ Καβούρα επέλεξε ένα μαύρο σύνολο σε δέρμα που είναι σίγουρα μια από τις τάσεις! Από την μεριά της η Βίκυ Χατζηβασιλείου, έκανε την ανατροπή με τον παντελόνι που φόρεσε καθώς ήταν λαμπερό και καμπάνα, θυμίζοντας μας άλλες δεκαετίες!

Μάλιστα και οι δύο είχαν επιλέξει παρόμοιες αποχρώσεις στα νύχια τους, καθώς κινήθηκαν στους τόνους του κόκκινου! Να πούμε ότι στο ίδιο party βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι, ανάμεσά τους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που επίσης επέλεξε να ντυθεί στα μαύρα.

Δείτε τις όμορφες κυρίες της showbiz και στην φωτογραφία που ακολουθεί!

Βίκυ Χατζηβασιλείου - Βίκη Κάβουρα