Αυτή είναι η παίκτρια που κέρδισε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks! Ποια κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και βρέθηκε στην πρώτη θέση και ποια ήταν αυτή που συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία και δεν κατάφερε να τους πείσει;
Μια ακόμη νικήτρια αναδείχτηκε στο σημερινό επεισόδιο του “My style rocks”, που παρά τα “ευτράπελα” οι παίκτριες συνέχισαν κανονικά την ροή τους.
Ο λόγος για την Τόνια Κούμπα, που συγκέντρωσε 15,6 βαθμούς, και “αγωνίστηκε” με την Στέλλα Πάσσαρη, που μάζεψε 14,8 βαθμούς, ωστόσο οι συμπαίκτριές της, ψήφισαν την Τόνια, ως καλύτερη της ημέρας.
Στην τελευταία θέση για σήμερα βρέθηκε η Σοφιάνα Σπίνουλα με 9,1 βαθμούς. Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.
Ωστόσο μιας και μιλάμε για το σόου και τα “ευτράπελα”, εσείς είδατε ποια ήταν η χθεσινή νικήτρια; Δεν το περίμενε κανείς.
Πριν την ανακοίνωση της νικήτριας του σημερινού My Style Rocks, συνεχίστηκε η “κόντρα” μεταξύ Ευρυδίκης και Κορίνας
Συνεχίζεται η “κόντρα” μεταξύ Ευρυδίκης και Κορίνας στο My Style Rocks! Οι δυο παίκτριες έπειτα από τον τσακωμό τους στο χθεσινό επεισόδιο, είχαν και σήμερα κάποιες μικρές “εντάσεις”.
Η Ευρυδίκη λοιπόν όταν της ζητήθηκε να βαθμολογήσει την συμπαίκτρια της, εκείνη έδωσε τρία, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στο χθεσινό συμβάν η Κατερίνα Στικούδη.
Η παρουσιάστρια είπε,“Χθες έγινε χαμός με την Ευρυδίκη και σήμερα είστε μια χαρά… Σα να τα έχετε λύσει όλα… Τα έχετε λύσει όλα;”. Τότε η Ευρυδίκη απάντησε, “Συμπαίκτριες είμαστε, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι”, ενώ η Κορίνα αποφάσισε να μην δώσει κάποια απάντηση, στέλνοντας τους χαιρετισμούς της στου φίλους της.
Και μιας και μιλάμε για το My Style Rocks εσείς ακούσατε για την νέα οικειοθελής αποχώρηση – “βόμβα” που μάθαμε σήμερα; Δεν το περίμενε κανείς!


">
">
">
">
">
">
">