My Style Rocks: Ο Στέλιος Κουδουνάρης "άδειασε" την Καζαριάν

"Αδίκως κέρδισες χθες"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Ο Στέλιος Κουδουνάρης

Ο Στέλιος Κουδουνάρης "άδειασε" την Μαρία Καζαριάν στο πλατό του My Style Rocks και δεν δίστασε μάλιστα να της πει πως άδικα κέρδισε στο χθεσινό επεισόδιο. Τι ήταν αυτό που τον εξόργισε;

Και αυτό γιατί η Καζαριάν δήλωσε πως η εμφάνισή της ήταν vintage, κάτι που όμως δεν ίσχυε, όπως ανέφερε ο κριτής, με αποτέλεσμα να νευριάσει μπροστά στις κάμερες.

Χαρακτηριστικά είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης, «Από χθες το κρατάω και έχω σκάσει. Βγήκε νικήτρια της ημέρας, την αποθεώσαμε γιατί μας είπε ότι φορούσε vintage ρούχα και φορούσε κάτι συνθετικά τσίτια, αντιγραφή Versace καινούρια. Είναι πάρα πολύ κρίμα… Το να έρθεις μια μέρα που το concept είναι vintage και να μας λες ότι τα ρούχα είναι μιας φίλης της μαμάς σου και είναι τα αυθεντικά του ’90 και να ακούς διθυράμβους από εμάς και τις συμπαίκτριές σου είναι λίγο άδικο. Μη πας τώρα να μου πεις ότι είμαι ειδικός και δεν τα καταλαβαίνω όταν τα βλέπω… Δεν ήταν vintage τα ρούχα που φόρεσες χθες και αδίκως κέρδισες. Ήταν άδικο για τις συμπαίκτριές σου. Δεν είχες τις προδιαγραφές…» .

Τότε εκείνη του απάντησε, «Πήγα σε μία φίλης της μαμά μου να πάρω ρούχα και μου είπε ότι είναι vintage… Δεν μπορώ να λέω ψέμματα. Εγώ δεν είμαι ειδικός για να το ακουμπήσω και να καταλάβω αν είναι ή όχι vintage… Μπορεί να είναι μούφα τα ρούχα της… Ήμουν ωραία όταν τα έβαλα, δεν την ρώτησα αν είναι αυθεντικό ή όχι… Δεν το ήξερα, τα έπιασα και δεν το κατάλαβα…» .

Και μιας και μιλάμε για το My Style Rocks εσείς ακούσατε για την νέα οικειοθελής αποχώρηση - "βόμβα" που μάθαμε σήμερα; Δεν το περίμενε κανείς!

Πριν την "κόντρα" μεταξύ Στέλιου Κουδουνάρη και Καζαριάν, όπου την "άδειασε" στο My Style Rocks, "χαμός" προκλήθηκε όταν παίκτρια κόντεψε να κοιμηθεί στο πλατό

Και όμως έγινε και αυτό στο My Style Rocks! Παίκτρια κόντεψε να κοιμηθεί στο πλατό την ώρα που έδιναν τα κορίτσια τις βαθμολογίες τους στην Κιάρα. Δεν θα πιστέψετε ποια κατέγραψε ο φακός στο αστείο στιγμιότυπο.

Αφού η Κιάρα Μαρκέζη ολοκλήρωσε την πασαρέλα της ντυμένη στα κόκκινα και στα ροζ, η ίδια ήταν έτοιμη να ακούσει τις κριτικές τόσο των συμπαικτριών της, όσο και της επιτροπής.

Ωστόσο αυτό που δεν περίμενε κανείς ήταν η στάση μιας κοπέλας, που ενώ οι υπόλοιποι έδιναν κανονικά τις βαθμολογίες τους, εκείνη είπε να κοιμηθεί λιγάκι. Και ποια ήταν αυτή; Ο λόγος για τη Ζάννα Σιρεάκ.

 My Style Rocks κοιμήθηκε

Ωστόσο μιας και μιλάμε για το σόου και τα "ευτράπελα", εσείς είδατε ποια ήταν η χθεσινή νικήτρια; Δεν το περίμενε κανείς.