Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Άστραψαν τα φώτα σε πρόσφατη εμφάνισή τους - Έκαναν την διαφορά

Μαγνήτισαν στο πέρασμά τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Άστραψαν τα φώτα σε πρόσφατη εμφάνισή τους - Έκαναν την διαφορά

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, τα οποία και δεν χορταίνουμε να βλέπουμε. Σε πρόσφατη εμφάνισή τους, άστραψαν όλα τα φώτα με την εμφάνισή τους, καθώς κατάφεραν και έκαναν την διαφορά.

Ο φακός του YouWeekly τους "τσάκωσε" στο πάρτι του Just the 2 of us, όπου και πόζαραν γεμάτοι χαμόγελα πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, κάτι που φυσικά δεν γινόταν να μην φανεί.

To γνωστό ζευγάρι κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω του με την υπέροχη και κομψή του εμφάνιση, στην οποία φυσικά και ανάμεσα στα πολλά μαύρα outfits που φορέθηκαν από γνωστές κυρίες η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, επέλεξαν πιο φωτεινά χρώματα.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου just the 2 of us

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως λίγες ημέρες πριν η Ελένη Χατζίδου έκανε και μια πιο τρυφερή εμφάνιση, καθώς απαθανάτισε τον μπαμπά της και την κορούλα της στην πιο γλυκιά στιγμή.

Πριν την πρόσφατη εμφάνιση που έκανε την διαφορά στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου, η Ελένη Χατζίδου έκανε δημόσια έκκληση - Το μακροσκελές κείμενο

Μια δημόσια έκκληση έκανε η Ελένη Χατζίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια, μοιράστηκε ένα μακροσκελές κείμενο και ζήτησε την βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είναι ευαισθητοποιημένη στα κοινωνικά θέματα και για το λόγο αυτό θέλησε να βοηθήσει κάποιους συνανθρώπους της, οι οποίοι παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα και εγκαταλείφθηκαν.

Στα instastory της, έγραψε «Παρακαλώ, αν έχει δει οτιδήποτε επικοινωνήστε με την ομάδα alla_nt_allwn. Ο «κύριος» χτύπησε ζευγάρι που κινούταν με μηχανή και τους εγκατέλειψε. Βρίσκονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου και μάλιστα το παλικάρι στην εντατική».

Κάτω από το κείμενο της δημοσίευσε την ανάρτηση με τα στοιχεία του οδηγού που αναζητείται.

Ελένης Χατζίδου Instagram

Ελένη Χατζίδου: Η φωτογραφία και η δημόσια έκκληση

Με μια φωτογραφία έκανε έκκληση η Ελένη Χατζίδου στο Instagram! Τι συνέβη; Η τραγουδίστρια η οποία διανύει περίπου τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκάλυψε και το φύλο του μωρού, θέλησε την βοήθεια των followers της.

Συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου έκανε δημόσια έκκληση για να βρεθεί μια οικογένεια για 5 αξιολάτρευτα γατάκια, τα οποία βρέθηκαν στο δρόμο και δεν βρέθηκε η μαμά τους.

Ελένη Χατζίδου Instagram