MasterChef: Εντάσεις στο πλατό - Τα "καρφιά" της Ηλιάνας που δεν περίμεναν

Τι είπε η Ντέμη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Εντάσεις στο πλατό - Τα

Οι εντάσεις στο πλατό του MasterChef συνεχίζουν και τα "καρφιά" της Ηλιάνα στην Ντέμη, και όχι μόνο μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Κανένας τους δεν περίμενε τέτοια "ανατροπή".

Η κατάσταση συνεχίζει και δεν κυλάει ομαλά έπειτα από την πρώτη επαγγελματικού τύπου δοκιμασία, όπου η μπλε ομάδα ήρθε αντιμέτωπη με μια μεγάλη αστοχία, καθώς βρέθηκε τρίχα σε πιάτο που σέρβιρε.

Η Ντέμη μίλησε για την χθεσινή δοκιμασία λέγοντας, «Ρε παιδιά ήμασταν έξω και μιλούσαμε και λέγαμε ποια ήταν τα πόστα μας και μου είπατε ένα δευτερόλεπτο πριν ότι δουλεύω στη σάλα. Ας τα λέμε όπως είναι δεν υπάρχει πρόβλημα… Μπορεί να γνωρίζω πως γίνεται αυτή η διαδικασία αλλά στο μαγαζί μου είμαι πάντα στην κουζίνα».

Όταν τόνισε πως δεν ήξερε καν τι ήταν αυτά τα πιάτα με την Ηλιάνα να γυρνάει και να κάνει μια γκριμάτσα που δεν περίμενε κανείς στο πλατό. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο.

Μπορείτε να δείτε και το σχετικό απόσπασμά από το περιστατικό με την τρίχα εδώ ωστόσο, ενώ σας έχουμε και όλα τα highligts!

Πριν τα "καρφιά" της Ηλιάνας που δεν περίμεναν στο MasterChef, καλεσμένο έστειλε "καρφί" για την τρίχα στο πιάτο - "Ήταν εριστική"

"Καρφί" σε παίκτρια του MasterChef έστειλε ο χθεσινοβραδινός καλεσμένος του ριάλιτι μαγειρικής του Star. Διαβάστε τι είπε για το περιστατικό με την τρίχα που βρήκε στο γλυκό του. Έξαλλος ο Chef!

O chef Γκίκας ξενάκης, τον οποίο είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκε μίλησε σήμερα στην εκπομπή "Happy Day" και όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε για την τρίχα που βρήκε στο γλυκό του, με τον ίδιο να σχολιάζει αφενός το πώς έγινε η διαχείριση της "κρίσης' αλλά και την αντίδραση παίκτριας, για την οποία είπε ότι ήταν "εριστική". Διαβάστε τι είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Alpha o Γκίκας Ξενάκης!

"Δεν υπήρχε συνοχή στην κουζίνα και δεν ήταν δεμένοι σαν ομάδα. Σα να είχανε θέμα που κάποιος ήταν ο αρχηγός γιατί στην κουζίνα πρέπει να υπάρχει κάποιος ο οποίος θα πρέπει να ηγείται, έστω και αν στη συγκεκριμένη δοκιμασία είναι στο ίδιο (μαγειρικό) επίπεδο. Δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι υπάρχει κάποιος αρχηγός, δεν ήταν δεμένοι σαν ομάδα για να βγάλουν κάποιο καλό αποτέλεσμα. Υπήρχαν πάρα πολλές αψιμαχίες, διαπληκτισμοί και αυτό φάνηκε στο τελικό αποτέλεσμα" είπε μεταξύ άλλων ο chef που πρόσθεσε ακόμα ότι:

"Θα έπρεπε κατευθείαν να αλλαχτεί το γλυκό, θα έπρεπε να το αποσύρει και να φέρει ένα καινούριο".

Για ποια παίκτρια του masterChef πέταξε "καρφί" ο χθεσινός καλεσμένος, που βρήκε την τρίχα στο πιάτο του; - Δείτε τι είπε!

O chef ανέφερε ακόμα να πούμε, ότι έχει συμβεί και στον χώρο που εργάζεται να βρεθεί τρίχα σε πιάτο, ωστόσο αυτό που ήταν διαφορετικό, αλλά και αυτό που έχει σημασία είναι η "διαχείριση της κρίσης". Όπως είπε στο εστιατόριο ήταν εντελώς διαφορετική, από αυτό που είδαμε να γίνεται στο ριάλιτι μαγειρικής! Και κάπου εκεί ήρθε και το "καρφί"!

Ειδικότερα ο chef αναφέρθηκε στην Ηλιάνα και την αντίδρασή της λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ήταν "εριστική". όπως είπε "ενώ ο σερβιτόρος η πρόθεση που πρέπει να έχει πάντα, πρέπει να είναι να εξυπηρετήσει τον πελάτη. Δεν είχε μπει στο πετσί του ρόλου που είχε αναλάβει στην συγκεκριμένη δοκιμασία και τηλεοπτικά φάνηκε αυτό το πράγμα".