Η Βίκυ Χατζηβασιλείου νευρίασε και τα είπε όλα στον αέρα - Τα σχόλια του Καραφώτη που την ενόχλησαν

Τι δήλωσε on camera;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου νευρίασε και τα είπε όλα στον αέρα - Τα σχόλια του Καραφώτη που την ενόχλησαν

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου νευρίασε και τα είπε όλα στον αέρα, μιας και θεώρησε πως τα σχόλια του Καραφώτη ήταν υπερβολικά. Τι είπε που την ενόχλησε τόσο και έσπευσε να του απαντήσει on camera;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Κώστας Καραφώτης θα είναι ένα από τα ζευγάρια του “Just the 2 of us” που θα τραγουδούν μαζί και θα μας συνεπάρουν με τις φωνές τους.

Ωστόσο ο Καραφώτης πρόδωσε στην κάμερα πως η παρουσιάστρια αργεί στις πρόβες, κάτι που προκάλεσε εκνευρισμό σε εκείνη με αποτέλεσμα να μιλήσει για αυτό το περιστατικό μπροστά στις κάμερες. Δείτε αναλυτικά τι αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

Μιας και μιλάμε για το Just the 2 of us δείτε και τα 13 ζευγάρια που θα πάρουν μέρος! Εσείς είστε έτοιμοι για την μεγάλη πρεμιέρα;

Πριν τα νεύρα με τα σχόλια του Καραφώτη η Βίκυ Χατζηβασιλείου πόζαρε μαζί με την Βίκυ Κάβουρα στο party του "Just the 2 of Us"

Στο party του "Just the 2 of US" βρέθηκαν χθες η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Βίκυ Κάβουρα οι οποίες ήταν ιδιαίτερα λαμπερές, ενώ πόζαραν και παρέα στον φωτογραφικό φακό! Δείτε την φωτογραφία από το event!

Πολλές ήταν οι λαμπερές παρουσίες που βρέθηκαν χθες στο party που διοργανώθηκε για το Just the 2 of Us, το οποίο αναμένεται να δούμε σύντομα, καθώς ξεκινά σε λίγες ημέρες! Συντελεστές και παίκτες πέρασαν μερικές όμορφες στιγμές, πριν και την μεγάλη πρεμιέρα του μουσικού show!

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο Mandrake House, ήταν και οι δύο όμορφες κυρίες στις οποίες αναφερθήκαμε! Ντυμένες και οι δύο στα μαύρα - η καθεμιά με το δικό της μοναδικό στυλ - Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Βίκυ Κάβουρα πόζαραν χαμογελαστές στον φακό των φωτογράφων, που βρέθηκαν στο λαμπερό party!

Βίκυ Καβούρα και Βίκυ Χατζηβασιλείου: Πόζαραν μαζί ντυμένες στα μαύρα! - Δείτε την φωτογραφία από το party του "Just the 2 of Us"

Πρόκειται για δύο πολύ κομψές παρουσίες της ελληνικής showbiz που ξέρουν να εντυπωσιάζουν με τις στιλιστικές τους επιλογές! Μπορεί το μαύρο να θεωρείται must χρώμα για τις βραδινές εμφανίσεις, όμως και οι δύο φρόντισαν να κάνουν κάνουν ανατροπή, στο ντύσιμό τους!

Η μεν Βίκυ Καβούρα επέλεξε ένα μαύρο σύνολο σε δέρμα που είναι σίγουρα μια από τις τάσεις! Από την μεριά της η Βίκυ Χατζηβασιλείου, έκανε την ανατροπή με τον παντελόνι που φόρεσε καθώς ήταν λαμπερό και καμπάνα, θυμίζοντας μας άλλες δεκαετίες!

Μάλιστα και οι δύο είχαν επιλέξει παρόμοιες αποχρώσεις στα νύχια τους, καθώς κινήθηκαν στους τόνους του κόκκινου! Να πούμε ότι στο ίδιο party βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι, ανάμεσά τους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που επίσης επέλεξε να ντυθεί στα μαύρα.

Δείτε τις όμορφες κυρίες της showbiz και στην φωτογραφία που ακολουθεί!

Βίκυ Χατζηβασιλείου - Βίκη Κάβουρα