MasterChef: Έξαλλοι με την Ηλιάνα - Τι κατέγραψαν οι κάμερες;

Η οργισμένη απάντηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Έξαλλοι με την Ηλιάνα - Τι κατέγραψαν οι κάμερες;

Έξαλλοι όλοι οι παίκτες της μπλε ομάδας με την Ηλιάνα στο πλατό του MasterChef. Τι κατέγραψαν οι κάμερες και ποια τα σχόλια που δεν περίμενε κανείς τους; Τι "έπιασαν" οι κάμερες;

H ομαδική δοκιμασία χθες ανάμεσα στην Μπλε και την Κόκκινη ομάδα έκανε τους παίκτες να βγάλουν κυριολεκτικά τα μαχαίρια έξω και να προκαλέσουν πολλά σχόλια.

Η Ηλιάνα έκανε μόνο τα παράπονά της για την Ντέμη, λέγοντας πως κατά τη διάρκεια της παραγγελίας που έπαιρναν από κάθε τραπέζι, η αντίπαλός της την μπέρδευε.

Τότε ήταν που η Ντέμη πως το μόνο που θέλησε να κάνει ήταν να την βοηθήσει να μην χάσει την παραγγελία της, με όλη την ομάδα της να την στηρίζει και να στρέφεται εναντίον της Ηλιάνας. Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.

Και μιας και μιλάμε για το σόου εσείς είδατε χτες το περιστατικό με την τρίχα; Αν όχι εμείς σας έχουμε όλα τα highligts που μπορεί να χάσατε!

Εκτός από το ότι έγιναν όλοι έξαλλοι με την Ηλιάνα στο MasterChef τα "καρφιά" της δεν τα περίμενε κανείς

Οι εντάσεις στο πλατό του MasterChef συνεχίζουν και τα "καρφιά" της Ηλιάνα στην Ντέμη, και όχι μόνο μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Κανένας τους δεν περίμενε τέτοια "ανατροπή".

Η κατάσταση συνεχίζει και δεν κυλάει ομαλά έπειτα από την πρώτη επαγγελματικού τύπου δοκιμασία, όπου η μπλε ομάδα ήρθε αντιμέτωπη με μια μεγάλη αστοχία, καθώς βρέθηκε τρίχα σε πιάτο που σέρβιρε.

Η Ντέμη μίλησε για την χθεσινή δοκιμασία λέγοντας, «Ρε παιδιά ήμασταν έξω και μιλούσαμε και λέγαμε ποια ήταν τα πόστα μας και μου είπατε ένα δευτερόλεπτο πριν ότι δουλεύω στη σάλα. Ας τα λέμε όπως είναι δεν υπάρχει πρόβλημα… Μπορεί να γνωρίζω πως γίνεται αυτή η διαδικασία αλλά στο μαγαζί μου είμαι πάντα στην κουζίνα».

Όταν τόνισε πως δεν ήξερε καν τι ήταν αυτά τα πιάτα με την Ηλιάνα να γυρνάει και να κάνει μια γκριμάτσα που δεν περίμενε κανείς στο πλατό. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο.