Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις ατάκες της on camera για την αποχώρησή της

Δεν φαντάζεστε τι είπε αυτή τη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις ατάκες της on camera για την αποχώρησή της

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις ατάκες της on camera για την αποχώρησή της που έχει προκαλέσει πανικό από τότε που έγινε γνωστή. Τι ήταν αυτό ωστόσο που μοιράστηκε αυτή τη φορά με το κοινό της;

H ίδια όπως έχει γίνει γνωστό θα αφήσει την τηλεόραση για να αφοσιωθεί στον γιο της, ενώ έχει ακουστεί μάλιστα πως θα φύγει και για την Αμερική.

Ανάμεσα σε όλα αυτά, και με τα κρούσματα του θανατηφόρου ιού να χτυπάνε την Ελλάδα, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιράσει φιλιά μέσα από την κάμερα λέγοντας χαρακτηριστικά, «Να, τέτοια θέλω, τέτοια θέλω ζωντανά κορίτσια! Καλώς το κοριτσάκι μου! Σμουτς! Γιατί από τηλεόραση φιλιά μπορούμε να δίνουμε. Όπου να ναι κι αυτά μπορεί να τα κόψουμε για λίγο, τι να κάνουμε...».

Μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια, η Ελένη Μενεγάκη σου δείχνει πως να φορέσεις λεοπάρ χωρίς υπερβολές για να τους μαγέψεις όλους.

Πριν από αυτό το περιστατικό η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε φοβισμένη από τον ιό - Τι ζήτησε να έχει στο καμαρίνι της από τον Alpha;

Η Ελένη Μενεγάκη είναι φοβισμένη και παίρνει τα μέτρα της για τον κορωνοϊό. Τι ζήτησε από τον Alpha για τον ιό; Το αποκάλυψε η ίδια στον αέρα της εκπομπής της το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η παρουσιάστρια έχει αναφερθεί στην εκπομπή της αρκετές φορές στο συγκεκριμένο ιό, ωστόσο, σήμερα, δεν μπόρεσε να κρύψει τον πανικό της.

«Εγώ σήμερα που μπήκα μέσα, για πρώτη φορά πρόσεξα ένα χαρτάκι που έχουν κολλημένο εκεί πέρα που λέει: "Τι πρέπει να κάνεις για να προστατευτείς για τον κορωνοϊό" και λέει: "Πλύνε τα χέρια, βάλε μάσκες κάθε φορά που ακουμπάς ένα κουμπί ασανσέρ, το πόμολο της πόρτας"», είπε.

«Έπαθα τέτοιο πανικό που λέω φέρτε μου εκεί στο καμαρίνι μεγάλα αντισηπτικά να πλένεται όποιος έρχεται. Δίνουμε χρήματα, πληρώνουμε, πληρώνουμε διόδια, τα πιάνουμε, μετά έρχομαι εδώ, πιάνω εσένα κι εσένα, πιάνω και τα παιδιά μου. Ε όχι» κατέληξε. Σοκ προκαλεί η είδηση ότι αυξήθηκαν ραγδαία τα κρούσματα στην Ελλάδα σε ένα 24ωρο! Πόσα είναι;