H Ελένη Μενεγάκη σου δείχνει πως να φορέσεις λεοπάρ χωρίς υπερβολές

Δοκίμασέ το και εσύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Ελένη Μενεγάκη σου δείχνει πως να φορέσεις λεοπάρ χωρίς υπερβολές

H Ελένη Μενεγάκη σου δείχνει πως να φορέσεις λεοπάρ χωρίς υπερβολές! Θα κάνεις τους πάντες γύρω σου να "ζαλιστούν" με την εμφάνισή σου. Η ίδια ξέρει πως να εντυπωσιάζει.

Ως λάτρης της μόδας η παρουσιάστρια φροντίζει έτσι ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους, και να προτείνει μόνο τα καλύτερα από τις τάσεις. Κάτι το οποίο και έκανε για ακόμα μια φορά.

Σε πρόσφατο ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό, η ίδια μοιράστηκε ένα ασπρόμαυρο φόρεμα, το οποίο ήταν σε animal print σχέδιο. Αυτό ωστόσο που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι η παρουσιάστρια κατάφερε να φορέσει ένα από τα πιο αγαπημένα σχέδια στον χώρο της μόδας χωρίς να είναι υπερπαραγωγή.

Και αυτό φυσικά γιατί επέλεξε το φόρεμά της να είναι σε ουδέτερους τόνους. Κάτι το οποίο μπορείς και εσύ να δοκιμάσεις και να αντιγράψεις.

Και μιας και μιλάμε για το στιλ της παρουσιάστριας, εσείς είδατε τις μπότες της Ελένης Μενεγάκη που είναι σε προσφορά; Είναι Sante και κοστίζουν μόνο 59 ευρώ!

Ωστόσο παρά το λεοπάρ και τον τρόπο που μπορούμε να το φορέσουμε, η Ελένη Μενεγάκη είναι φοβισμένη από τον ιό - Τι ζήτησε να έχει στο καμαρίνι της από τον Alpha;

Η Ελένη Μενεγάκη είναι φοβισμένη και παίρνει τα μέτρα της για τον κορωνοϊό. Τι ζήτησε από τον Alpha για τον ιό; Το αποκάλυψε η ίδια στον αέρα της εκπομπής της το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η παρουσιάστρια έχει αναφερθεί στην εκπομπή της αρκετές φορές στο συγκεκριμένο ιό, ωστόσο, σήμερα, δεν μπόρεσε να κρύψει τον πανικό της.

«Εγώ σήμερα που μπήκα μέσα, για πρώτη φορά πρόσεξα ένα χαρτάκι που έχουν κολλημένο εκεί πέρα που λέει: "Τι πρέπει να κάνεις για να προστατευτείς για τον κορωνοϊό" και λέει: "Πλύνε τα χέρια, βάλε μάσκες κάθε φορά που ακουμπάς ένα κουμπί ασανσέρ, το πόμολο της πόρτας"», είπε.

«Έπαθα τέτοιο πανικό που λέω φέρτε μου εκεί στο καμαρίνι μεγάλα αντισηπτικά να πλένεται όποιος έρχεται. Δίνουμε χρήματα, πληρώνουμε, πληρώνουμε διόδια, τα πιάνουμε, μετά έρχομαι εδώ, πιάνω εσένα κι εσένα, πιάνω και τα παιδιά μου. Ε όχι» κατέληξε. Σοκ προκαλεί η είδηση ότι αυξήθηκαν ραγδαία τα κρούσματα στην Ελλάδα σε ένα 24ωρο! Πόσα είναι;

H Ελένη Μενεγάκη εκτός από τον κορωνοϊό αναφέρθηκε και στα γεγονότα που συμβαίνουν στον Έβρο

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς πέρασε, αλλά και στα γεγονότα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στα σύνορα μας στον Έβρο.

Η παρουσιάστρια το απόγευμα της Δευτέρας, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία από την παραλία που πέρασε το τριήμερο της στην Άνδρο.

Την Τρίτη επέστρεψε κανονικά για εκπομπή και μπορεί να πέρασε καλά, ωστόσο δεν θέλει να κρύψει την ανησυχία της για όσα

Με τις εξελίξεις στην πολιτική επικαιρότητα αλλά και την έξαρση του κοροναϊού η Ελένη εξέφρασε την αγωνία της συμβαίνουν στη χώρα μας τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

«Να μπαίνουμε λίγο στις πιο ζεστές μέρες της χώρας μας. Σε αυτή τη χώρα που το τελευταίο τριήμερο, δηλαδή μια μέρα λείψαμε την Καθαρά Δευτέρα και δεν σταματήσαμε να ενημερωνόμαστε από την τηλεόραση και από το Internet κυρίως για αυτά που συμβαίνουν στον Έβρο και στα θέματα μας με τα σύνορα αλλά και για τον Κορωναϊό. Όχι ότι δεν γέλασε το χειλάκι μας. Νιώθουμε καλά εκείνη τη στιγμή χωρίς να βγάζουμε από μυαλό μας αυτά που γίνονται αφού μας απασχολούν», είπε. Να σας υπενθυμίσουμε ωστόσο, πως η παρουσιάστρια μετά το τέλος του συμβολαίου της από τον ALPHA, δεν πρόκειται να συνεχίσει και ο λόγος είναι σημαντικός για την ίδια.