Η οργισμένη ανάρτηση της Μέγκι Ντρίο στα δημοσιεύματα για κορωνοϊό: "Είμαι καλά στην υγεία μου"

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η οργισμένη ανάρτηση της Μέγκι Ντρίο στα δημοσιεύματα για κορωνοϊό:

Οργισμένη είναι η ανάρτηση της Μέγκι Ντρίο με τα δημοσιεύματα για εκείνη και τον κορωνοϊό. Η ίδια έδωσε την δική της απάντηση αναφέροντας πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς είναι καλά στην υγεία της.

Η Μέγκι Ντρίο συμμετείχε την προηγούμενη εβδομάδα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και έμεινε προληπτικά εκτός της εκπομπής Ευτυχείτε, λόγω κορωνοϊού που είναι σε έξαρση.

Η Μέγκι είναι καλά, ωστόσο την ενόχλησαν τα δημοσιεύματα που έκαναν χθες τον γύρο του διαδικτύου.

«Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματά σας. Είμαι καλά στην υγεία μου, έχοντας προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ελέγχους.

Όσον αφορά τα ψευδή δημοσιεύματα, είναι απαράδεκτο να γίνεται παιχνίδι εντυπώσεων και clickbait, για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Την επόμενη φορά δεν θα υπάρχει προειδοποίηση, απλά θα αποσταλούν μηνύσεις για συκοφαντία» έγραψε στα Insta Stories της.. Πρόσφατα μάλιστα είχε μιλήσει και για το τι την οδήγησε στο να καταρρεύσει ψυχολογικά.

Μέγκι Ντρίο

Αυτή είναι η εμφάνιση της από μακριά στην εκπομπή λόγω κορωνοϊό που έγραψαν τη δημοσιεύματα και ενόχλησαν την Μέγκι Ντρίο

Εκτός της εκπομπής Ευτυχείτε ήταν σήμερα η Μέγκι Ντρίο, λόγω του κορωνοϊού. Τι συνέβη όμως και το μοντέλο βρέθηκε εκτός της εκπομπής του Open το πρωί της Πέμπτης. Tι αποκάλυψε η ίδια σε ζωντανή σύνδεση.

Η Μέγκι Ντρίο, η οποία συμμετείχε την προηγούμενη βδομάδα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, εξαιτίας του θέματος του κορωνοϊού θα παραμείνει λίγες μέρες εκτός της εκπομπής Ευτυχείτε!

Για προληπτικούς λόγους και θα αφού διαβεβαιωθεί πως δεν υπάρχει κίνδυνος θα επιστρέψει ξανά στην εκπομπή. Επίσης έφερε ένα ακόμα θέμα στην εκπομπή, ότι χθες δέχθηκε τηλεφώνημα από το My Style Rocks, για να συμμετέχει ως παίκτρια σε αυτό, τη στιγμή που είναι σε συμβόλαιο με το OPEN

Δείτε όσο αποκάλυψε στο βίντεο η ίδια: