Μέγκαν Μάρκλ - πρίγκιπας Χάρι: Δεν γλίτωσαν το γιουχάρισμα στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση!

Ανάμικτα τα συναισθήματα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μέγκαν Μάρκλ - πρίγκιπας Χάρι: Δεν γλίτωσαν το γιουχάρισμα στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση!

Με μια επευφημία, αλλά και ένα γιουχάρισμα η πρώτη κοινή εμφάνιση της Μέγκαν Μάρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, μετά το Megix. Το ζευγάρι βρέθηκε στην τελετή απονομής των βραβείων Endeavor Fund στο Λονδίνο!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, μετά και από την ανακοίνωση ότι θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους με την βασιλική οικογένεια! Οι δυο τους βρέθηκαν στην τελετή βραβείων, με την δούκιασσα του Sussex να φορά ένα γαλάζιο φόρεμα και τον Χάρι να την κρατά αγκαζέ!

Όπως ήταν φυσικό κόσμος μαζεύτηκε έξω από το μέρος όπου έγινε η τελετή! Ο κόσμος χειροκρότησε το ζευγάρι ωστόσο δεν γλίτωσαν και το γιουχάρισμα καθώς ένας άντρας φώναξε"boo". Βέβαια να πούμε ότι μια γυναίκα από την πλευρά της "απάντησε" στο γιουχάρισμα με ένα: "σας αγαπάμε"! Δείτε και ποια κίνηση του ζευγαριού απογοήτευσε την βασίλισσα Ελισάβετ. Τι έκαναν Μέγκαν και Χάρι;

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι δεν γλίτωσαν το γιουχάρισμα, ωστόσο τι συνέβη στην πρώτη συνάντηση του Χάρι με την βασίλισσα Ελισάβετ, μετά το Megix;

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά το Megxit στο παλάτι του Windsor. Στην δημοσιότητα βγήκαν τα πρώτα λόγια που αντάλλαξαν γιαγιά και εγγονός μετά το χάος που είχε δημιουργηθεί.

Η Ελισάβετ είχε μια συνάντηση με τον εγγονό της, τον πρίγκιπα Χάρι, στο κάστρο του Windsor. Μια συνάντηση που σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ κράτησε τέσσερις ώρες και επιχειρήθηκε να πέσουν οι τόνοι.

Μάλιστα η 93χρονη βασίλισσα φέρεται να είπε στον εγγονό της ότι είναι πάντα ευπρόσδεκτος να επιστρέψει και αν το θελήσει να αποκτήσει ξανά τα βασιλικά του αξιώματα.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ κάλεσε την Κυριακή τον εγγονό της για γεύμα καθώς ο τελευταίος διανύει τις τελευταίες του μέρες σαν πρίγκιπας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Άνθρωπος από το περιβάλλον της βασίλισσας είπε στη βρετανική «Sun» ότι στο τέλος της συνάντησής η Ελισάβετ είπε στον Χάρι: «Σε αγαπάμε, θα είσαι πάντα ευπρόσδεκτος και οι αγκαλιές μας θα είναι πάντα ανοιχτές για σένα και την οικογένειά σου. Οι δύο τους μίλησαν αρκετά και η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα».