Ηλίας Μελέτης: Δεν φαντάζεστε σε ποιον του ζήτησε ο Αρναούτογλου να τηλεφώνησει - Έπαθε πλάκα ο ηθοποιός

Απίστευτο περιστατικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηλίας Μελέτης: Δεν φαντάζεστε σε ποιον του ζήτησε ο Αρναούτογλου να τηλεφώνησει - Έπαθε πλάκα ο ηθοποιός

Δεν φαντάζεστε σε ποιον ζήτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να τηλεφωνήσει ο Ηλίας Μελέτης κατά την διάρκεια της εκπομπής The 2Night Show. Η αντίδραση του, ωστόσο, προκάλεσε αυθόρμητο γέλιο τόσο στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 όσο και στους τηλεθεατές.

Ενώ ο ηθοποιός και ο παρουσιαστής συζητούσαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης προέτρεψε τον καλεσμένο του να καλέσει μια φίλη του στον αέρα της εκπομπής.

Ο ηθοποιός δεν ήθελε να την ενοχλήσει στην αρχή αλλά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε διαφορετική διάθεση και επέμενε.“Θυμάμαι το τηλέφωνο μιας φίλης μου από την δραματική σχολή” είπε ο ηθοποιός προσθέτοντας πως “έχουμε να μιλήσουμε τρία χρόνια. Κάναμε, όμως, πολλή παρέα ένα διάστημα και το θυμάμαι το τηλέφωνο της”.

Τελικά δέχτηκε να την καλέσει αλλά...απάντησε η μητέρα της φίλης του και… το έκλεισε δίχως να της πει ποιος είναι. Μιας και μιλάμε για τον Αρναούτογλου δείτε και το συγκινητικό στον Κώστα Βουτσά

O Ηλίας Μελέτης πριν του ζητήσει να κάνει το τηλεφώνημα ο Γρηγόρης Αρναούογλου είχε αποκαλύψει ότι είχε δεχτεί πρόταση να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι

Την άγνωστη πρόταση που δέχτηκε για να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι σε γνωστό κανάλι, αποκάλυψε ο Μελέτης Ηλίας σε συνέντευξη του.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός στο κοινό μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά «Το σόι», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

Ο Μελέτης Ηλίας, όπως είπε, μετά το τέλος της σειράς, δέχτηκε μια πρόταση για να παρουσιάσει ένα παιχνίδι σε κανάλι, ωστόσο δεν δέχτηκε, αφού δεν ήταν έτοιμος.

«Μετά το τέλος του “Σογιού” μου έκαναν πρόταση να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι στον ΣΚΑΪ. Οι άνθρωποι με προσέγγισαν με μία ευγένεια, μια καλοσύνη και αγάπη, σε αυτό που είμαι και στη δουλειά μου, αλλά εγώ δεν ήμουν τολμηρός μέσα μου για να μπω σε νερά που δε γνωρίζω» ανέφερε ο Μελέτης Ηλίας.