Αναβάλλεται λόγω... κορωνοϊού! - Κακά μαντάτα από Katy Perry και Orlando Bloom

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αναβάλλεται λόγω... κορωνοϊού! - Κακά μαντάτα από Katy Perry και Orlando Bloom

Κακά τα μαντάτα που μας έρχονται από την Katy Perry και τον Orlando Bloom που αναβάλλουν τον γάμο τους λόγω του κροωνοϊού! Το ζευγάρι ήταν να παντρευτεί το καλοκαίρι, ωστόσο οι εξελίξεις με τον φονικό ιό άλλαξαν τα σχέδιά τους!

H Katy Perry και ο Orlando Bloom λοιπόν ήταν να παντρευτούν το καλοκαίρι που μας έρχεται στην Ιαπωνία, ωστόσο τώρα πληροφορίες του περιοδικού People αναφέρουν ότι το ζευγάρι αποφάσισε να αναβάλλει για λίγο τον γάμο, εξαιτίας των εξελίξεων με τον κορωνοϊό.

Ειδικότερα πηγές του περιοδικού δήλωσαν χαρακτηριστικά ότι: "Ήταν όλα κανονισμένα στην Ιαπωνία, με 150 καλεσμένους. Η Katy ήταν πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη που θα περπατούσε στην εκκλησία προς τον μέλλοντα άντρα της, έγκυος. Ήταν και οι δύο ήρεμοι πως όλες οι λεπτομέρειες του γάμου επιτέλους έμπαιναν σε μια σειρά, αλλά αυτή τη στιγμή θα κάνουν μια παύση, εξαιτίας του κορωνοϊού".

Να σημειώσουμε ότι ο γάμος του διάσημου ζευγαριού δεν είναι ο μόνος που δέχεται "χτύπημα" από τον κορωνοϊό, καθώς και η ταινία του James Bond δέχτηκε πλήγμα.

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom, που αναβάλουν τον γάμο τους λόγω κορωνοϊού, περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Η τραγουδίστρια έκανε γνωστή την είδηση μέσα από το νέο της video clip στο οποίο έδειξε την κοιλίτσα της.

H Katy Perry χρησιμοποιήσε το τελευταίο της βίντεο για να αποκαλύψει πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Orlando Bloom. Στο βίντεο του "Never worn white" η τραγουδίστρια κρτάει στο τέλος την φουσκωμένη της κοιλίτσα
Μετά το τέλος του βίντεο η Perry είπε αυτό ήταν "το πιο μεγάλο μυστικό που έπρεπε να περιμένει για να αποκαλύψει".

"Θα γίνουν πολλά αυτό το καλοκαίρι, όχι μόνο θα γεννήσω αλλά θα σας αποκαλύψω και κάτι που περίμενα καιρό" πρόσθεσε . '"Είμαστε πολύ χαρούμενοι" κατέληξε.