Πιο αδύνατη από ποτέ η Έλενα Παπαρίζου με μαύρο φόρεμα - Ο σύζυγος δίπλα της με κοστούμι

Το ζευγάρι στα καλύτερά του

Πιο αδύνατη από ποτέ η Έλενα Παπαρίζου με μαύρο φόρεμα - Ο σύζυγος δίπλα της με κοστούμι

Πιο αδύνατη από ποτέ η Έλενα Παπαρίζου σε δημόσια εμφάνιση με μαύρο φόρεμα! Ο σύζυγος δίπλα της με κοστούμι στα καλύτερά του. Πού βρέθηκε μαζί με τον Ανδρέα Καψάλη; Έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδο μόνο για δυο.

Το αγαπημένο ζευγάρι, βρέθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και έκανε τα φωτογραφικά φλας να αστράψουν. Εμείς φυσικά, ήμασταν εκεί και αποθανατίσαμε καρέ - καρέ την σπάνια δημόσια εμφάνιση. Μάλιστα η Έλενα Παπαρίζου, φαίνεται να έχει χάσει πάρα πολλά κιλά.

Δίπλα της, ήταν ο σύζυγός της, Ανδρέας Καψάλης με άψογο look. Εκείνη φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με καλσόν ίδιου χρώματος και παλτό σε βυσσινί και εκείνος γκρι κοστούμι με φοβερή τσάκιση (Εμείς να τα βλέπουμε αυτά κορίτσια!). Όπως είναι φυσικό, η νύχτα έγινε μέρα από τα φλας και οι δυο τους έδωσαν ηχηρή απάντηση στα σενάρια χωρισμού.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Έλενα Παπαρίζου  με τον άντρα της
Έλενα Παπαρίζου σύζυγος
Έλενα Παπαρίζου Ανδρέας Καψάλης

Δείτε και μια άλλη top εμφάνιση της Έλενας με μίνι φούστα εδώ

Έλενα Παπαρίζου: «Πρέπει να αγωνίζεσαι κάθε μέρα» - Τα λόγια από καρδιάς για τον σύζυγο της!

Λόγια από καρδιάς για τον σύζυγο της είπε η Έλενα Παπαρίζου. «Πρέπει να αγωνίζεσαι κάθε μέρα», είπε μεταξύ άλλων στην εξομολόγηση της.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και αναφέρθηκε στον Ανδρέα Καψάλη, με τον οποίο μετράνε πολλά χρόνια κοινής πορείας.

«Αρκετές φορές συμβουλεύομαι τον Ανδρέα στα επαγγελματικά μου. Ειδικά όταν προβληματίζομαι επειδή έχει έναν άλλο τρόπο που σκέφτεται, μια ορθή λογική και προσέγγιση για τα πράγματα» είπε η Έλενα Παπαρίζου.

«Εμένα σαν καλλιτέχνη με πιάνουν τα καλλιτεχνικά μου, τα ευαίσθητα και οι τρέλες μου», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά «Κάποια στιγμή είναι ωραία να μου λέει πως ένα και ένα κάνουν δύο».

«Πιο πολύ είναι να μπορούμε να προσαρμοστούμε στα ωράρια, γιατί στο σπίτι δεν τριγυρνά και είμαι η Παπαρίζου. Είμαι η Έλενα. Ειδικά όσον αφορά τον Ανδρέα εύχομαι να ζήσουμε μαζί όλη μας τη ζωή» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια στον Θέμη Γεωργαντά.

]Για αυτό πρέπει να αγωνίζεσαι κάθε μέρα. Για να είναι καλή η σχέση σου. Πάντα θα τον αγαπάω αυτό τον άνθρωπο, πραγματικά. Το έχω πει ξανά, αλλά πραγματικά το εννοώ, να είναι καλά η οικογένεια και το περιβάλλον του που δημιούργησαν και έπλασαν αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Έλενα Παπαρίζου έχει συγκινήσει με τα λόγια της. Είχε μιλήσει για την άγνωστη "μάχη" που έδωσε.