MasterChef: Εξοργισμένη η Σπυριδούλα - Η απίστευτη ανάρτηση για την Ηλιάνα

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Εξοργισμένη η Σπυριδούλα - Η απίστευτη ανάρτηση για την Ηλιάνα

Εξοργισμένη είναι η Σπυριδούλα που έγινε γνωστή πέρυσι από την συμμετοχή της στο MasterChef, με την Ηλιάνα. Μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση στο Instagram για την συμπεριφορά που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο και σχολιάστηκε από πολλούς.

Η συμπεριφόρα της Ηλιάνας σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς, το γεγονός σχολίασε και η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Η περσινή φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής,: «Αν και αργά εγώ θέλω να τοποθετηθώ στο επεισόδιο μάστερ σεφ. Ήταν αγένεια, ήταν θράσος και κακή συμπεριφορά. Και κάποιοι θα με κατηγορήσετε ότι έκανα τα ίδια πέρσι. Όχι δεν τα έκανα. Ψέματα δεν έλεγα και σεβόμουνα τους ανθρώπους, ειδικά τους καλεσμένους. Ήταν 25 από τους καλύτερους σεφ της Ελλάδας. Τι συμπεριφορά ήταν αυτή; Μέχρι τώρα δεν πήρα θέση, αλλά Ηλιάνα μου έλεος, έλεος…Δείτε εδώ την συμπεριφορά της Ηλιάνας που εκνεύρισε πολλούς

Πόσα ψέματα. Υπάρχουν παντού κάμερες. Παντού. Κατηγόρησες τους πάντες γιατί απλά δεν ήξερες να κάνεις τη δουλειά σου. Πάλι ψέματα. Χάσατε γιατί έκανε χάλια το πάσο. Το σέρβις ήταν κακό, όχι τα πιάτα σας. Στενοχωρήθηκα για τον Σταύρο και τα παιδιά, γιατί νομίζουν πως φταίνε εκείνοι. Αλλά παιδιά τα επεισόδια είναι εκεί. Μόλις βγείτε θα καταλάβετε. Ειρωνεία και ψέματα. Και όχι, εγώ ποτέ δεν έλεγα ότι έκανα κάτι και δεν το έκανα. Ή το αντίθετο».

MasterChef Σπυριδούλα

MasterChef Ηλιάνα

Ωστόσο η Σπυριδούλα από το MasterChef εκτός από ότι σχολίασε την Ηλιάνα έχει αδυνατίσει και αρκετά

Αδυνάτισε κι άλλο η Σπυριδούλα του MasterChef και η εικόνα της προκάλεσε εντυπώσεις! Η εμφάνιση της ήταν μοναδική με τους θαυμαστές της να ρίχνουν τα σχόλια βροχή και να την αποθεώνουν!

Η ίδια, δουλεύει επαγγελματικά σε κουζίνα μεγάλου εστιατορίου και κερδίζει τις εντυπώσεις, ωστόσο εντυπώσεις κερδίζει και η εξωτερική της εικόνα και όχι άδικα.

Σε πρόσφατο ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια ποζάρει πιο αδύνατη και ευτυχισμένη από ποτέ και προκαλεί "πανικό".

Εσείς τι λέτε;

Θα ξαναμπεί ωστόσο στο παιχνίδι; Τι λένε για τα νέα επεισόδια;