MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει ποιος κριτής είναι "το εύκολο παιδί της στυλίστριας"

Ποιος είναι ο δύσκολος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκαλύπτει ποιος κριτής είναι

Ποιος κριτής του MasterChef δυσκολεύει τους στυλίστες και ποιος είναι "εύκολος"; Αποκαλύψεις έκανε στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου" ο Πάνος Ιωαννίδης, που είναι και φέτος στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μαγειρικής! Διαβάστε όσα είπε για εκείνον, αλλά και για το παιχνίδι!

Στην κάμερα της εκπομπής "Φωλιά των Κου Κου" μίλησε ο κριτής του MasterChef που είπε μεταξύ άλλων ότι όταν ήταν παιδί ήταν δύσκολος με το φαγητό! Ακόμα ανέφερε ότι συχνά τον μπερδεύουν με άλλους κριτές του παιχνιδιού μαγειρικής του Star! Τι είπε όμως για το στυλ των κριτών; Ποιος ασχολείται περισσότερο με την εμφάνισή του και ποιος είναι ο δύσκολος;

“Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι αυτός που τον νοιάζει λιγότερο από όλους μας πώς θα ντυθεί. Είναι το εύκολο αγόρι της στυλίστριας. Δύσκολος είναι αρκετά ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος κάθεται στον καθρέφτη αρκετή ώρα μέχρι να δει τι του πάει. Αν έχουμε χρόνο είμαι λίγο δύσκολος, αν δεν έχουμε χρόνο ντύνομαι άμεσα” είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής του Star, ο Πάνος Ιωαννίδης. Δείτε και την απίστευτη ανάρτηση που έκανε για την Ηλιάνα η περσινή φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής. Έξαλλη!

Δείτε και ένα απόσπασμα από τα όσα είπε στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου"

Ο Πάνος Ιωαννίδης, πέρα από τον "εύκολο" κριτή για τους στυλίστες, είχε αποκαλύψει και κάτι για τα ζευγάρια του MasterChef!

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο ένας εκ των τριών κριτών του MasterChef. Ο σεφ μεταξύ άλλων έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για τα ζευγαράκια στο παιχνίδι λέγοντας «Τους έχουμε καταλάβει και τους τρολάρουμε».

Ο Πάνος Ιωαννίδης, παραδέχτηκε πως έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε παίκτες, σχέσεις παραπάνω από φιλικές κάτι που έχει γίνει αντιληπτό μέσα στο σπίτι αλλά και στο πλατό.

«Δεν παρακολουθώ τον ανταγωνισμό. Με το ζόρι καταφέρνω να δω το MasterChef στις επαναλήψεις. Τo MasterChef είναι ένα μαγειρικό ριάλιτι. Εννοείται έχουν δημιουργηθεί σχέσεις μέσα στο σπίτι. Και εντός εισαγωγικών τους τρολάρουμε. Έχω ξεχωρίσει 3-4 παίκτες που πιστεύω πως θα φτάσουν στην τετράδα» τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης.