Το ανακοίνωσε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Γνωστός τραγουδιστής θα γίνει για 4η φορά πατέρας

Ποιος είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ανακοίνωσε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Γνωστός τραγουδιστής θα γίνει για 4η φορά πατέρας

Πατέρας για τέταρτη φορά θα γίνει ο γνωστός τραγουδιστής που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής. "Happy Day". Μάλιστα ο ίδιος αστειεύτηκε, λέγοντας ότι "τα έκανα ζευγάρι", καθώς τώρα θα έχει δύο αγόρια και δύο κορίτσια!

Ο λόγος για τον Αλέκο Ζαζόπουλο, που μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μας αποκάλυψε, ότι θα γίνει ξανά μπαμπάς σε λίγο καιρό, καθώς η σύζυγός του περιμένει το τέταρτο παιδί της οικογένειας!

"Είναι υπέροχο. Είμαι ευτυχισμένος. Είναι το τέταρτο παιδάκι. Αγοράκι και αυτό. Έχω δύο κορίτσια και τώρα δύο αγόρια. Τα έκανα ζευγάρι και μια χαρά" είπε μιλώντας στην εκπομπή του alpha.

Δείτε και ποιος γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής έγινε πατέρας! Η πριγκίπισσα του ήρθε στον κόσμο και έκανε μια γλυκιά ανάρτηση.

Ο τραγουδιστής Αλέκος Ζαζόπουλος, που ανακοίνωσε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ότι θα γίνει μπαμπάς για 4η φορά, έχει γίνει άλλος άνθρωπος καθώς έχει χάσει 40 κιλά!

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος έχασε 40 κιλά και είναι ένας άλλος άνθρωπος. Θα μείνετε "κάγκελο" μόλις δείτε την αλλαγή του γνωστού τραγουδιστή. Ο ίδιος είναι πιο αδύνατος, αλλλά και πιο γυμνασμένος από ποτέ και του πάει πάρα πολύ.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε στο 'Happy Day" ότι έχασε 40 κιλά μέσα σε μόλις 2 χρόνια, ενώ δήλωσε πως κάποιοι δεν τον καταλαβαίνουν όταν τον βλέπουν από κοντά.

«Πριν από 2 χρόνια πήρα την απόφαση να αλλάξω και έχασα 40 κιλά με διατροφή και γυμναστική. Πλέον είναι τρόπος ζωής, μου αρέσει πάρα πολύ και το απολαμβάνω. Έχασα τα κιλά, χαιρετάω γνωστούς, με κοιτάνε και δεν με αναγνωρίζουν», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέκος Ζαζόπουλος.

Αλέκος Ζαζόπουλος